Cork Flooring Colors

November 20

Cork Flooring Colors


Cork gulv består av den samme myke, lette materialet brukes til å lage vin korker. Gulv laget av dette materialet tilbyr fleksibilitet og komfort samt overlegen bærekraft i forhold til mange andre gulvbelegg. Mens tradisjonelle vin korker kommer i grunnleggende brun, kommer kork gulv i et nesten ubegrenset utvalg av farger for å dekke behovene til alle hus.

Oversikt

Cork gulv tjene som en fornybar og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle hardwood. Produsenter gjør kork gulv ved å skrape vekk barken av korkeik, en prosess som ikke skader treet. Barken scrapings er blandet med bindemidler som er lagt i en form, deretter bakt for å danne kork fliser, planker og små mosaikkfliser. Cork gulv gir naturlig fuktighet og mugg motstand, lyd og varmeisolerende egenskaper og en myk følelse under føttene.

Naturlig kork gulv Colors

Naturlig, ufargede korkgulv kommer i mange nyanser av brunt og tan, fra lys sand fargetoner til dyp mahogny finish. Produsenter skape disse naturlige variasjonene i kork gulv farger ved å variere mengden av tid og temperatur som de varme støpt kork for å danne gulvbelegg, ifølge World gulvbelegg Association. Cork gulv produsenter kan skape ytterligere farge og tekstur variasjoner ved å blande kork granulater med større spon i en enkelt brikke. Noen produsenter ta alternative deler av mørk og lys kork i en enkelt brikke for å skape integrerte mønstre og design uten å legge pigmenter og fargestoffer.

fabrikk~~POS=TRUNC Finishes

Akkurat som tregulv kommer i nesten alle farger og finish tenkelig, gulv produsenter tilbyr også kork gulv i en rekke farger. I tillegg til jordnære nyanser av tan, brun og oransje, finner du kork gulv i lyse farger som grønt eller rødt, samt kork ferdig å etterligne utseendet av naturstein eller metall. Disse utførelser kommer fra flekker og fargestoffer som brukes til å belegge den kork, som deretter behandles med et beskyttende uretan eller akryl toppstrøk. Farget kork gulv kommer i både finert og homogene varianter. Finerte produkter inneholder en tynn-farget topcoat, lik konstruert hardtre, og kan ikke være refinished. Homogene kork gulv inneholde integrert farge gjennom hele tykkelsen og kan slipes og lakkeres ligner på tregulv.

Farging Cork Floors

Som uferdige løvtre, kan uferdige kork gulv være ferdig i hjemmet for å skape den ønskede fargen. De fleste korkgulv kan være farget og ferdig med å bruke vannbasert uretan, sier National Wood Flooring Association, men sjekk med produsenten først for å finne ut hvordan ulike flekker og utførelser kan påvirke gulv. Etter at du har oppnådd ønsket farge, behandle gulvene med en polyuretan topplakk for å beskytte korken mot slitasje. Påfør denne topcoat regelmessig for å opprettholde fargen og integriteten til kork gulv.

betraktninger

Både fabrikkpåførte og gjør-det-selv-kork gulv farger kan blekne hvis gulvene utsettes for ultrafiolette stråler. Beskytt gulvet ved å holde gardiner lukket for å blokkere solen, og vurdere å bruke en UV-hemmer finish til gulv for å minimere falming.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com