Slik reparerer Bath Tile

October 13

Slik reparerer Bath Tile


Keramiske fliser er et mye brukt materiale i bad fordi det kan danne en vanntett overflate og er holdbar. Noen ganger kan fliser sprekke og smuldre i løpet av små ulykker. Hvis du ønsker å reparere et bad flis, kan du gjøre det med en relativt grei prosess. Skift sprukket flis og gjenopprette utseendet på badet.

Bruksanvisning

1 Sett mur bit inn i en elektrisk drill og bore hull tvers skadet flis horisontalt. Hullene skal være mindre enn en tomme fra hverandre.

2 Sett meisel i sentrum av flisen slik at den er på linje med hullene og slå det med en hammer. Bryte fra hverandre den skadede fliser med meisel langs hele linjen av hullene.

3 Lirk opp splitt flis med en flat bar. Hvis kantene på flisen er sta, bruker du meisel for å forsiktig fjerne biter av flis rundt kanten.

4 Fjern alle bitene av flis og skrape bort tørrmørtel med meisel. Rydd opp mindre biter og støv med en butikk vakuum.

5 Påfør fliser mørtel til ren flekk der den skadede fliser var med en sparkel og bruke tannsparkel for å skape tekstur på våt mørtel.

6 Place nye fliser oppå strukturert mørtel umiddelbart. Plasser en trekloss på toppen av fliser og slå den med gummi slutten av hammer for å sette flisen på plass. La flis til å sette i åtte timer.

7. Bland fugemasse med vann i en liten bøtte, ved hjelp av de angitte andeler på fuger pakken. La fugemasse til takke med fem minutter og rør det en gang.

8 Påfør fugemasse til mellomrom mellom den nye fliser og den eksisterende flis med gummi flyte.

9 Fukt en klut og feie den over flisen overflaten når mørtelen har etterlatt seg en hinne over flisen. Etter to timer, polere flisen med rasping den med en ren klut. Plassen vil være klar til bruk etter 24 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com