Hva er fordelene med en skinnsofa?

November 12

Hva er fordelene med en skinnsofa?


En skinnsofa er som en god vin, det blir bedre over tid. I motsetning til en stoff sofa som du kan bekymre deg om barna spilling drinker på den, børster en skinnsofa av og fortsatt beholder farge og stil det oppgitt hjemme med. Dette er bare ett av flere fordeler ved å eie en skinnsofa.

Utseende

En skinnsofa tendens til å gir en titt av eleganse til et rom. Tidligere et materiale eksklusivt tilgjengelig for de rike, som kostnaden av lær har blitt rimeligere, betydningen av skinn som en high-end materialer fortsetter. Leather har utviklet seg til å omfatte et vell av farger, alt fra en kremhvit til leppestift rød til den stekende gul av en varm søndag - alle farger vanligvis ikke forbindes med dyret skjule stammer fra.

Komfort

Som lær er et naturlig stoff, dette gjør at det å tilpasse seg temperaturendringer fra utsiden vær. Stoffet puster, som holder det kjølig om sommeren og varme om vinteren. Skinn absorberer også de naturlige oljer fra huden din og vanligvis blir mykere som det aldre, fjerne stivet stivhet du kanskje første møte. En skinnsofa vil justere for å passe formen på kroppen din, noe som gjør det mer behagelig over tid.

Varighet

Skinn er et slitesterkt materiale. Det kan stå opp til den harde behandlingen mottatt fra barn og kjæledyr. Hvis en drink søles på skinn, en rask tørk med en fuktig klut fjerner søl og forlater skinn i samme tilstand. Skinn er et sterkt materiale og tåler fysiske traumer som ville rive eller avlyse et stoff sofa. Fargen på skinn vil ikke falme som en skinnsofa er laget for å vare i lang tid.

Miljøvennlig

Som bekymring for miljøet vokser, til jakten på en grønn og miljøvennlig materiale brukes i hjemmet fortsetter. Skinn oppfyller begge krav. Skinn kommer fra en fornybar kilde - det skinn av kyr - og er et naturlig stoff. Selv om det kan være behandlinger påføres på lær, gir behandlingsprosessen farge og gir holdbarhet i stoffet; er det imidlertid ikke anvendes for å gjøre stoffet. Andre prosesser skinn kan tåle inkludere strekke og forme stoffet til møbeldesign.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com