Hva er årsaken til svarte flekker på en Frigidaire ismaskin?

October 26

Hva er årsaken til svarte flekker på en Frigidaire ismaskin?


En rekke forskjellige feil produsere misfarget, skjemt eller dårlig smaker is i Frigidaire apparater. Feilsøking årsaken til svarte prikker på eller inne isbitene innebærer undersøker flere mulige årsaker og utelukker dem ut en etter en; forurensning eller mugg er de mest sannsynlige gjerningsmennene. Fikse problemet hjemme er ofte billigere og raskere enn å ringe en tekniker. Du bør slutte å bruke ismaskin mens du undersøker de svarte prikker.

udekket Mat

Leaving mat avdekket eller er pakket inn i fryseren kan produsere luftbårne partikler som setter seg på overflaten av de utsatte isbiter. Tørk av fryseren med en klut, kast kuber i beholderen og bryte opp noen utsatte mat eller væske for å hindre flekker fra å returnere.

skadet Filter

De fleste is og vann dispenser kjøleskap, inkludert de som er laget av Frigidaire, filter vann gjennom en karbon eller kull patron. Som filteret blir eldre, begynner det å kaste sine karbon og kull granulat inn i vannforsyningen. Fjern filteret fra beholderen i øvre høyre hjørne av fersk mat rommet, forkaste dagens avling av terninger og se om problemet stopper.

nytt filter

Installere en ny filterpatron og til ut små, sorte partikler av ufarlig kullstøv i vannbeholderen og tilførselsledningen. Kjør vann ut av dispenseren i omtrent tre minutter for å fjerne eventuelle karbon støv eller annet rusk i vannlinjen. Skyll systemet hver gang du installerer en ny patron.

Form

Et alvorlig tilfelle av mugg i ismaskin eller frys kan forurense kuber og forårsake en helserisiko. I de fleste tilfeller ismaskin mekanisme må byttes ut for å trygt løse situasjonen. Tømme fryseren og rengjør interiør med en blanding av blekemiddel og vann, skyll med rent vann og la tørke. Sett på mat og se om formen forsvinner for godt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com