Hva er Silver Maple tre sykdommer med svarte flekker?

October 27

The Silver lønn er også kjent under sitt vitenskapelige navn Acer saccharinum og er ofte funnet i den østlige delen av USA. The Silver lønn er også kjent som elva lønn, myk lønn, hvit lønn, myr lønn, vann lønn og silverleaf lønn, sier United States Department of Agriculture. Dette treet er mottakelig for sykdommer som kan forårsake blad spotting og som påvirker helse og utseende av treet.

anthracnose

Sølv lønn trær utvikler ofte en sopp sykdom som heter Anthracnose, som produserer brune til svarte flekker på bladene på treet. Andre trær som Dogwood, platanlønn og eik kan utvikle Anthracnose, så vel. Symptomene forbundet med Anthracnose i Silver lønn inkluderer lesjoner på bladene, curling av blader og forvrengning av løv. Symptomer assosiert med denne sykdommen vanligvis vises i slutten av våren og forsommeren, sier University of Illinois Extension. Anthracnose sjelden fører til døden av sølv Maples, men det kan føre til at treet mister bladene eller defoliate tidlig. Fjerne Silver Maple løv og greiner som viser symptomer på Anthracnose er nødvendig for å hindre spredning av sykdommen. Sprøyting med soppmidler kan også bidra til å redusere sannsynligheten for sykdom i sølv Maples.

canker

Cytospora canker er en sykdom som rammer trær som lønn, ask, eple, bjørk, osp, gran og selje. Denne sykdommen er forårsaket av en gruppe sopp i slekten Cytospora. Ifølge Colorado State University Extension, soppangrep trær i en svekket eller stresset tilstand, vokser i barken og veden av lønnetrær. Til slutt, forårsaker sopp girdling av treet og treet dør. Symptomene forbundet med Cytospora canker i Silver lønn omfatter områder av misfarging på treet, som kan vises svarte eller brune, cankers på barken av treet og svarte flekker kan vises på områder med død bark. Fuktig, fuktige værforhold ofte føre spores til slam fra lesjoner og misfarging av tre og bark av treet er vanlig. Redusere stress på Silver lønnetreet er en måte å hindre smitte av dette sopp sykdom. Ifølge Colorado State University Extension, de to viktigste årsakene til stress i trær er tørke og sult av oksygen. Gjødsle og vanne treet for å unngå å utvikle denne sykdommen og unngå såret treet med gressklippere, som et åpent sår gir soppen lett tilgang til treet.

Sooty Mold

Ifølge North Dakota State University, fører sotete mold svart vekst på trær. Trær som vokser i skyggen er mest sannsynlig å utvikle denne sykdommen, noe som fører til svart mold å utvikle seg på bladene av berørte treet. Denne formen ligner skorstein sot og blir transportert med insekter fra søt honningdugg på andre trær. Sotete mold oftest oppstår i lønn, Boxelder, alm og lind trær. Mens sotet mold er skjemmende, betyr det ikke forårsake uønskede effekter i treet. Styre sotet formen oppnås best ved sprøyting av trær med en kraftig vannstrøm og kontroll av insekter som forårsaker tilstanden.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com