Slik Dekorer et familierom for to soner

September 25

Slik Dekorer et familierom for to soner


Familierommene har en tendens til å fungere som navet i et hjem, spesielt i små boliger som ikke har nok rom til å utpeke en aktivitet til en bestemt plass. Hvis familien rommet brukes for to primære aktiviteter, som å se på TV og et hjemmekontor eller lekeområde for barna, bør det være dekorert med to forskjellige soner som utfyller hverandre. Dele rommet i grunnleggende soner vil tillate deg å utnytte din familie rom slik du vil uten at det går stil.

Bruksanvisning

1 Tegn en grov skisse av din familie rom til å identifisere hvor du skal skille rommet i soner.

2 Identifiser et tema eller fargevalg for hele rommet som vil fungere godt med begge soner. For eksempel kan en strand tema arbeide for en uformell samtale, så vel som et hjemmekontor eller studere sone. Lekne temaer er ideelle for et rom som fungerer som et spill eller lekerom og familiens mediarom.

3 Male veggene i en farge som er komplementær for begge områder av rommet. Hvis en hel vegg er dedikert til en sone, male veggen i en annen farge hvis du ønsker å skille plass. For eksempel kan en leken rom inkluderer lyseblå veggene rundt i rommet, bortsett fra på veggen studien sonen vil oppta. Velg en mørkere blå nyanse for den veggen. Legg en kant langs en vegg dedikert til en lek sone.

4 Ordne møbler slik at hver sone er klart identifiserbar og enkel å bruke. For eksempel gruppere sofa og kjærlighet sete eller stolen slik at du enkelt kan se og snakke med noen som sitter på et annet stykke, men du kan alle se på fjernsynet hvis du ofte se på TV eller underholde i stuen.

5 Klart dele soner ved hjelp av et teppe for hver sone eller å sette opp en fysisk skillevegg som kan tas ut eller fjernes ved behov. For eksempel installere en hengende gardin som kan skjule leker når du er underholdende hvis din familie rom fungerer som barnas lekerom. Bruk en sammenleggbar skjerm for å skjule arbeidet ditt område når du ikke har tid til å sette alt bort, eller når du er i midten av et prosjekt som må være alene.

6 Hang vegg dekor spesifikke for hver del av rommet. Bruk Veggdekor eller tavler peel-og-stick på den nedre delen av en vegg for et barns lekeområde og familie bilder eller kunst i en del av rommet som fungerer som et kontor.

7 Accessorize hver sone med elementer som er spesifikke for området. Et barns lekeområde kan omfatte gulv puter eller en lek teppe, mens en studie eller leseområde vil trolig inkludere bøker og oppgave belysning. Inkluder nok attraktive lagring, enten det er bokhyller eller kurver, for å holde alt du trenger i riktig sone uten elementene krenkende på innredningen din.

Hint

  • Inviter hvert medlem av familien til å bidra til å dekorere prosessen hvis mulig. Dette vil gjøre rommet føler at det virkelig hører til hver av dere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com