Hva er fordelene med Planters?

April 12

Hva er fordelene med Planters?


Økende innendørs og utendørs planter i planters øker hagearbeid plass og kan utvide hvilke typer blomster og planter du kan vokse i ditt klima. Creative forbrukerne skjønner at plantasjeeiere ikke bare fungere som en metode for å dyrke planter, men de kan også være grunnlaget for mange ulike håndverk og hjem innredning prosjekter.

portabilitet

En av de viktigste fordelene med planters ligger i deres portabilitet. Du kan flytte en planter rundt i hagen eller på verandaen for maksimal sollys eller skygge, avhengig av hva som er hensiktsmessig. Planter som vokser i plantasjeeiere har også fordelen av å bli flyttet innendørs etter behov i kaldt vær. Planters er bærbar med eller uten hjul, men hjul og plante tamponger gjør det enklere å flytte store planters fra sted til sted. Du kan legge til hjul på undersiden av tre plantasjeeiere, eller du kan kjøpe plante tamponger å passe keramiske plantasjeeiere på de fleste hage forsyne sentre.

Forvaring

En annen fordel med plantasjeeiere er at de kan inneholde invasive planter innenfor et lite område, og holde dem fra å spre seg over hele hagen din. Invasive planter som mynte, bie balsam og sitronmelisse kan spre seg til mange forskjellige områder av hagen din i en sesong. De mange fordelene med å dyrke disse urter må veies mot sin proclivity å formere seg, med mindre du vokse dem i containere. Andre typer invasive planter som vokser godt i beholdere inkluderer engelsk eføy, japansk blåregn og vanlig strandsnegl.

Dekorasjon

Dekorative planters legge farge, dimensjon og design til innendørs eller utendørs dekor. De typer dekorasjoner varierer og kan inkludere håndmalte design, mosaikk fliser design, preget utsmykking og stensilert vers. Kunsthåndverkere nyte dekorere terra cotta planters å komplettere sine talenter og deres innredning; terra cotta planters er billig og er en blank tavle for mange ulike typer pynt. Betong planters er også favoritter for dekorative utendørs design. Du kan avgi din egen betong planter fra en rekke former for å forbedre din utendørs plass.

fleksibilitet

Planters har også fordelen av å være brukt til mer enn å dyrke planter. Fleksibiliteten av betong, terra cotta, glasert keramikk og tre plantasjeeiere er bare begrenset av Crafter fantasi. Forseglede planters lage dekorative og funksjonelle bassenger for dekorative bord fontener, mens terra cotta plantasjeeiere og skåler kan bli forvandlet til fugl bad. Små planters kan være overskrifter for hjemmelaget vindklokker eller mobiler; planters med et senter dreneringsåpning fungerer best for disse designene. Enten du velger å lage fuglekasser, hage tegn eller dekorative beholdere, planters tilby den fleksibiliteten av valget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com