Hvor å Feilfri Knickknacks

April 15

Noen kaller dem dyrebare eiendeler, familieklenodier, antikviteter eller samleobjekter, andre kaller dem støvsamlere. Hvis du har knickknacks i hjemmet, vet du hvor kjedelig det kan være å holde vakker samling støvfritt. Lær hvordan du kan holde knickknacks ser skinnende og ny.

Bruksanvisning

Hvor å Feilfri Knickknacks

1 Støv med en hårføner. Det høres kanskje dumt, men det vil blåse støvet rett ut av dine knickknacks. Vær forsiktig, skjønt, hvis knickknacks er lett og skjør, kan de velte.

2 Fyll en vask med varmt vann og oppvaskmiddel. La dine knickknacks suge i såpevann i ca 20 minutter. La dem lufttørke på et trygt sted hvor de ikke vil bli slått over.

3 Fjern misfarging på grunn av røyk fra de fleste glaserte knickknacks med glass renere og et papirhåndkle. Spray papirhåndkle og gni det på objektet. Du vil bli kvalm når du ser på papirhåndkle!

4 Unngå støv i første omgang ved hjelp av en montre. Dette bør hindre knickknacks fra å bli overdrevent støvete og skitne. Dessverre har støv en måte å nå de mest usannsynlige steder. For å hindre overdreven støv fra å komme inn i ditt display kabinett, kan du forsegle dørene tett med selvklebende tetningslister. Dette vil hindre deg fra å måtte rydde knickknacks så ofte.

Hint

  • Vask aldri Alabaster knickknacks i vann. Denne myke steinen bør aldri bli senket eller vaskes med vann, i stedet bruke en tørr klut for å holde det støvfritt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com