Hvordan lage Primitive eller rustikk etiketter for Krukker

April 16

Hvordan lage Primitive eller rustikk etiketter for Krukker


Du trenger ikke komplisert grafikk programvare for å forberede etiketter for primitive eller rustikke krukker. Windows Paint er et grafikk program som følger med Windows-operativsystemer, og mens det ikke har bjeller og fløyter av for-en-fee grafikk programvare, og tilbyr alt du trenger for å lage en ned-hjem utseende for etikettene. Kle opp dine MAS glass, lys og andre glassvarer med personlige, rustmerker i Paint.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Paint. Klikk på rullegardinmenyen Paint-knappen og velg "Properties". Angi målene for glasset etiketten inn i "Bredde" og "Høyde" boksene. Klikk på "Inches" -knappen. Klikk på "OK" -knappen. Paint vil endre størrelsen på etiketten arbeidsområdet.

2 Klikk på "Rediger farger" -knappen på båndet. Skyv markøren rundt på regnbuen i "Rediger farger" vinduet for å få en kremet tan eller sepia-tonet skygge eller din foretrukne etiketten bakgrunnsfarge. Klikk på "OK" -knappen.

3 Klikk på "Fyll med farge" -verktøyet, som ser ut som en maling bøtte, på båndet. Klikk hvor som helst på etiketten lerret å fylle den med en bakgrunnsfarge.

4 Klikk på svart eller mørk grå firkant i "Colors" -delen. Klikk på "A" -ikonet i "Verktøy" for å få tekstverktøyet.

5 Klikk på etiketten for å åpne den nye grønne "Tekst Tools" øverst i arbeidsområdet. Trekk ned skriftmenyen og velg en rustikk eller primitive skrift. Som standard leveres Paint med hundrevis av fonter, men hvis du har importert din egen spesielle rust font, synes det alfabetisk i denne listen. Ellers teste ut alternativer som Candara, Minion Pro Med eller Papyrus. Velg en stor skriftstørrelse fra menyen.

6 Skriv inn hoved etiketten meldingen, for eksempel "mammas Sugar Cookie Mix."

7 Klikk lavere på etiketten og justere skrifttype, farge og tekst hvis ønskelig. Legg tilleggsinformasjon som ingredienser, matlaging instruksjoner, hvordan å komme i kontakt med selskapet eller en kort favorittsitat eller passasje.

8 Velg en ny farge fra "Colors" delen, for eksempel en mørkere nyanse av brunt eller en lysere nyanse av grått. Klikk på "Home" -kategorien. Klikk på en av de form alternativer på "Shapes" -delen som linje, sirkel eller stjerne.

9 Klikk og dra små design på etiketten for å gi den en mønstret, stripete eller prikkete utseende.

10 Klikk Paint-knappen rullegardinmenyen. Klikk "Lagre som". Skriv inn et navn for den primitive etiketten og klikk på "Lagre" -knappen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com