Hva å gjøre med tulipaner Etter de blomstrer

June 19

Hva å gjøre med tulipaner Etter de blomstrer


Tulipaner er lyse, koppformede blomster som vokser fra knoller og blomstrer i flere uker starter tidlig på våren gjennom sommeren, avhengig av variasjon. Pærene har spesifikke planting krav, men behandlingen av pære etter blomstringen varierer avhengig av tulipan variasjon, voksende regionen og hage planer.

Spring Bloomers

Ifølge Tulip World, våren blomstrende tulipaner er vinter hardfør, og gjøre det bra i bakken hele året. Etter disse pærene er ferdig blomstringen, bør gartnere tillate dem å dø tilbake naturlig, som pærene fortsette å samle energi gjennom bladene, lenge etter at de er ferdig med blomstringen.

Summer Bloomers

Tulip Verden sier at sommer blomstrende tulipaner er ikke vinterhardføre, og krever spesifikk behandling i kalde soner. Nettstedet anbefaler at gartnere tillate disse tulipaner til å dø tilbake naturlig som vanlig, deretter grave opp løkene til å lagre i et kjølig og tørt sted, i en boks med jord, til nyplanting våren.

Hage Planer

Fordi tulipaner bare blomstrer om våren og sommeren, mange gartnere velger å plante stauder på toppen av dem under deres sovende periode. Dette utgjør et problem, som, i henhold til hageekspert Anna Pavord, pærer så råtne med overflødig vann og gjødsel i området. Hvis en gartner ønsker å plante nye blomster i området, bør de grave tulipaner opp og lagre dem i en boks med jord til nyplanting i høst eller vår.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com