Vedovn dekorere ideer

May 25

Vedovn dekorere ideer


Vedovner kan være dekorert for å passe inn i alle typer interiør fra tradisjonell eller landsted til samtidsmusikk. Ved å dekorere ovnen, sammen med området rundt, kan en vedovn blitt et midtpunkt i ethvert rom, og gir en følelse av varme og hygge til en plass. Vær sikker på at noen produkter du plasserer i nærheten av eller rundt vedovnen er plassert slik at de ikke vil ta fyr.

Maling

Maling vedovnen for å gi den et nytt utseende. Sand av noen gamle eller chipping maling. Rengjør overflaten av ovnen med en trinatriumfosfat renere og en stålbørste. Dette vil bidra til å fjerne rester av rust, fett eller olje. Skyll overflaten av ovnen med rent vann, tørk av med en ren klut og la det lufttørke. Følg opp med et lag med høy varme maling i en farge du liker. Høy varme maling av denne art vil kurere når du har slått på komfyren et par ganger. Legg til ny maskinvare til ovnen for å oppdatere sitt utseende.

Planter og Kurver

Legg planter i noen potter rundt omkretsen av ovnen. Sørg for at de er langt nok unna til å ikke brenne fra varmen. Vertikale planter med litt høyde bør plasseres mot veggen, med kortere, rounder planter plassert i front av høyere planter. Plasser kurver på gulvet blandet med plantene å legge tekstur og lagring.

Hyller og bilder

Legg noen tre hyller rett bak vedovnen. Varier høyden og bredden på hyllene for å skape visuell interesse. Plasser vintage bilder eller malerier i trerammer på hyllene som kopierer temaet for vedovner. Samle gamle ost bokser for oppbevaring av gjenstander som for eksempel fyrstikker eller avis. Plasser disse boksene på nederste hylle.

vegg~~POS=TRUNC behandlinger

Svamp male veggene rundt vedovnen. Bruk tradisjonelle hytte farger som låven rød eller gressgrønn. For en mer moderne utseende, legge til en perle bord veggen bak ovnen og trim med støping. Maling hvit eller svart for å passe til interiøret. Sjablong veggen rett bak eller ved siden av vedovnen. Bruk sjablongen som en overordnet mønster eller opprette en stol rail effekt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com