Hvorfor Min Kenmore Luftavfukter har ingen makt?

May 26

Hvorfor Min Kenmore Luftavfukter har ingen makt?


Hvis du har et fukt problem i ditt hjem som forårsaker mugg og tiltrekke insekter, er en avfukter et nyttig verktøy for å fjerne overflødig fuktighet fra luften. Det kan være frustrerende hvis du har problemer med å slå på apparatet når luftfuktigheten i hjemmet øker. Hvis du eier en Kenmore avfukter, er det flere grunner til at det ikke kan ha makt eller kanskje ikke klarer å betjene. Heldigvis er de fleste av disse problemene kan lett løses, slik at du kan ha din avfukter jobbe igjen på et blunk.

Ikke riktig tilkoblet

Din Kenmore avfukter vil ikke ha makt hvis det ikke er riktig tilkoblet. Pass på at apparatet er koblet til en jordet stikkontakt. Du bør ikke koble den til en skjøteledning eller bruke en adapter plugg hvis uttaket ikke aksepterer tredelt plugger. I stedet, ta kontakt med en kvalifisert elektriker til å installere et nytt utløp slik at avfukter har riktig kontakt.

Strømforsyning Problem

Selv om din avfukter er koblet riktig til et egnet strømuttak, kan det ikke slå seg på hvis det er et problem med strømforsyningen. Test stikkontakten for å se om det fungerer ved å koble en liten lampe eller apparat som du har testet andre steder for å sikre at det fungerer. Hvis lampen ikke slår seg på, sjekk sikringsboksen for å se om en sikring har løst ut eller sikringen har gått. Om nødvendig, nullstille strømbryteren eller skift sikringen. Hvis det ikke er noe problem med effektbryter eller sikringer, kan det være et strømbrudd i nabolaget ditt. Spørre med en nabo, og ta kontakt med din nettleverandør for å løse problemet hvis det er nødvendig.

Bucket ikke på plass

Hvis din avfukter har en tilstrekkelig strømforsyning, men fremdeles ikke slås på, må du kontrollere at dens bøtte er riktig installert. Området for bøtten er på baksiden av avfukteren. For å sikre at den sitter godt på plass, linje opp sporene på baksiden av skuffen med de tilsvarende områder på avfukter. Jiggle bøtte for å sørge for at den sitter godt på plass. Apparatet vil ikke kjøre noe annet.

bøtte full

Din avfukter vil ikke slå seg på hvis bøtte er full. Det vises et tent ikonet på toppen av avfukter for å varsle deg om at bøtten er full og krever tømming. Du kan manuelt tømme bøtten ved å dumpe det i en vask eller badekar. Men for å hindre at luftavfukteren fra unnlater å kjøre i fremtiden, kan du plassere den direkte over et avløp og bore et hull i midten av luftavfukteren er gjenget avløpsslangen. Med slangetilkoblingen åpent, vann fra avfukter avløp direkte fra bøtte til sluket, slik at det fyller aldri opp. Du kan også legge ved en hageslange til luftavfukteren er avløpsslangen slik bøtte kan renne gjennom den til en sluk et annet sted i rommet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com