Hvordan Kill Grass i et blomsterbed

June 23

En blomst seng er en fin måte å forbedre den estetiske verdien av ditt hjem. Men for de blomstene til å blomstre, er det viktig å holde gresset ut av blomsterbedet. Det er en tøff jobb, men det vil holde blomstene blomstrer gjennom hele sesongen.

Bruksanvisning

1 Løft gresset. Det er hardt arbeid, men det er fortsatt den mest effektive. Få ned på hender og knær med en spade og fjerne alt gresset i blomsterbedet. Fjern røttene for å holde gresset i å vokse tilbake.

2 Bruk en ugressmiddel. Dette er en rask og enkel løsning når det gjelder gress i blomsterbedet. Bare pek flasken og spray på gresset.

3 Lei en torvskjærer. Det er best å bruke denne maskinen i et stort område for å unngå å ta ut blomstene sammen med gress. Vet hvordan du bruker maskinen riktig for å unngå skader.

4 Legg mulch. Organisk mulch er best for din blomsterbedet, men syntetisk vil fungere også. Fjern så mye gress som mulig først deretter legge mulch.

5 Begynn tidlig. Fjern gresset tidlig i sesongen før det utvikler seg et rotsystem. Hvis du får til det tidlig nok du kanskje ikke trenger å bekymre deg for det hele sommeren.

Hint

  • Hvis det er mulig å starte før du planter blomsterbedet. Få kvitt alle gress og røtter, og du vil ha mye mindre å bekymre seg for i løpet av sesongen.
  • Følg alle retninger når du bruker et ugressmiddel på blomsterbedet. Husk at dette er en enkel metode, men det er ikke veldig nøyaktig-du kan ende opp med å drepe alle dine blomster sammen med gress.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com