Laminat Tile på konkrete problemer

May 30

Laminat Tile på konkrete problemer


Laminat fliser er laget av en kombinasjon av plast lag og sponplater kjerner. De kan være belagt med overflatesjikt som tillater flisene for å etterligne andre typer av materialer, særlig tre. Dette kan gjøre laminatet flis et billig og enkelt gulvmaterialet for å dekke andre materialer, slik som betong. Imidlertid har laminatgulv også flere svakheter som kan bli forsterket av arten av betongen.

Fuktighet

Den primære problemet med å prøve å legge gulv på en betongplate er fuktighet. Selv med fuktsperrer og tetningsmidler, kan betonggulv i kjellere har fuktproblemer. Fuktigheten at gulvene inneholde slutt kan lekke ut i laminatet, det råtnende eller forårsaker en rekke problemer fordreining. Behandling av et betonggulv med en ny tetningsmasse kan bidra til å redusere muligheten for fuktskader.

etterlevelse

Noen laminat fliser er flytende, eller utformet for å bli fastspent til hverandre og ikke limt til gulvet. Men andre laminat fliser krever lim til å lime skikkelig til underlaget. Med betong, kan dette være et problem: betong kan samle fett, olje, støv og mugg. Alle disse vil forstyrre bindingsprosessen og føre til gulv for å løsne over tid. Betonggulv må rengjøres grundig før liming alle typer gulv til dem.

Leveling

Leveling et betonggulv viser til at det ikke har noen bulker eller rygger som vil føre til at laminat flis å være ujevn. Disse fall og åsene i et betonggulv er ofte uunngåelig, men de kan forårsake langsiktige problemer med laminat fliser hvis de blir ignorert. Huseiere kan dekke disse ujevne deler av gulvet med en avrettingsmasse, men dette vil ta ekstra tid og kostnader.

Ekspansjon

Laminatgulv er laget for å utvide over tid og det blir vant til fuktigheten i huset og gulv. Noen ganger laminat som er igjen i et område i flere dager før montering, slik at den kan justeres uten å forårsake problemer gulv. Men hvis flisene er installert over betong for hardt eller uten forberedelse, kan de toppe, eller presse mot hverandre før de skaper ubehagelige rygger over gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com