Hvordan bli kvitt av hornworms Også kjent som Big Tomato Bugs

April 1

Hvordan bli kvitt av hornworms Også kjent som Big Tomato Bugs


Tomat hornworms er 3- til 5-tommers, fett, grønne larver med hvite striper og en nesehorn-lignende horn på tampen. Med en kropp som det, skulle man tro at hornworms ville være vanskelig å gå glipp av, men de faktisk blander ganske bra med bladverket på en tomatplante. Du kan legge merke hull i bladene og deres mørke-farget avføring før du spot larvene. For å gjøre dem lettere å finne, få dem til thrash rundt ved å spraye anlegget med vann.

Bruksanvisning

1 Fjern hornworms hånd å foreta en umiddelbar bulk i sin befolkning. Hornworms skjuler ofte på undersiden av bladene. Bruk tang hvis du heller ikke ta på dem.

2 Bruk et insektmiddel som inneholder B. thuringiensis mot unge hornworms. Bruk insektmiddel i henhold til etiketten instruksjoner og bruke den til alle deler av anlegget, inkludert undersiden av bladene. Bruk insektmiddel hver 10 til 14 dager før du ikke ser noen flere hornworms. B. thuringiensis tar en dag eller to til å drepe larven.

3 Bruk et insektmiddel som inneholder pyrethrum å drepe eldre hornworms. Les og følg etiketten. Dette insektmiddel dreper på kontakt, men det må komme i direkte kontakt med gravemaskin. Spray to ganger, tre til fire dager fra hverandre.

Hint

  • Hvis du ser en hornworm med hvite, elliptiske strukturer knyttet til ryggen hans, la ham på anlegget. En braconid veps har parasitized dette hornworm, og når eggene klekkes vepsene vil hjelpe deg å holde hornworms under kontroll.
  • Oppbevar insektmidler i sine originalemballasje og utilgjengelig for barn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com