Spesifikasjonene til en Trane 2 Stage Furnace

May 5

Trane to-trinns ovner er påstått å konvertere mer enn 90 prosent av drivstoffet til brukbar varmeenergi. To-trinns oppvarming, kombinert med en vifte som opererer i varierende hastigheter, gir reduserte støynivået langs redusert verktøyet kostnader. Et annet uvanlig trekk er inkluderingen av en rengjørfiltreringssystem for ovnen er lufttilførsel. Denne lampen eliminerer irritanter og forurensninger fra å infiltrere oppholdssteder i din husholdning.

XL90 Kjennetegn

Den Thrane gass varme ovn (som hjelper til i å stoppe temperatursvingninger) har en høy virkningsgrad viftemotor med opptil fire hastigheter. For å øke energieffektiviteten, en to-trinns gass ventil leverer akkurat nok drivstoff hvert trinn behov. Internt er det multi, in-shot brennere, som er forbrenning forseglet. En ett stykke leren for varme, et vaskbart filter og lukket boks brenner er komplementære deler for fyringsanlegget.

Hele XL90 enheten prepainted mens ovnen casing selv er produsert ved hjelp av tunge gauge galvanisert stål med tilhørende innvendig isolasjon. Det kan monteres stående eller orientert horisontalt, avhengig av kravene til en klient boligmiljø.

Upflow modeller

Av de fire tilgjengelige Upflow modeller (som praktisk talt identisk med nedstrøms ovn modeller), måler den største enheten 40 inches (101,6 cm) i høyde, 24,5 inches (62,23 cm) i bredde og 28 inches (71,12 cm) i dybden. Den største modellen, kodenummer TUX120R960W, er i stand til å gi ut 72.000 BTU på trinn 1 og 112.000 BTU på trinn to.

Garanti

På Trane 2 Stage varmeveksler, det er en tilgjengelig levetid begrenset garanti. Når det gjelder interne funksjonelle deler, er en fem-års begrenset garanti inkludert. Å benytte Trane garanti program, må anlegget være registrert innsiden av 60 dager etter installasjon. Bør registreringen ikke fullføres innen denne tidsrammen, vil Base begrensede garantien iverksettes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com