Hvordan Wire en elektrisk bryter og stikkontakt

September 27

Hvordan Wire en elektrisk bryter og stikkontakt


Kabling en stikkontakt til en veggbryter vil gi deg fleksibilitet til å ha halvparten av utsalgsstedet for å bli stadig drevet, mens den resterende halvparten, eller topp-pluggen, er kontrollert av bryteren. Koble en lampe i toppen plugg gjør at du kan slå på lampen eller en annen enhet som du kommer inn i rommet. Bare installere en typisk enkelt polet veggbryter inline med en eksisterende utløp vil gi deg den komplette krets.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til stikkontakten på hovedservice (krets) panel.

2 Løsne og fjern skruen som holder dekselet på uttaket. Også fjerne det øverste og nederste skruen som holder kontakten i koblingsboksen. Trekk stikkontakten ut av boksen så langt ledningene vil tillate.

3 Merk av plasseringen på veggen over uttaket, hvor du vil installere veggbryter. Trace formen på koblingsboksen på veggen på denne mark. Skjær et hull i veggen langs omrisset. Sett koblingsboks i hullet og skru det fast med skruene følger med i pakken. Slå ut en av de knockout hull i bunnen av boksen.

4 Kjør den elektriske kabelen gjennom baksiden av den nye koblingsboksen hullet og ned til eksisterende uttak, og trekk den ut på forsiden av uttaksboksen. La seks inches av kabel i hver ende, henger ut de to boksene og skjære vekk overflødig kabel.

5 Strip tre inches av den ytre kappe bort ved hver ende av kabelen. Inne vil det være tre ledninger. To isolert og en bart. Strippe en tomme av isolasjon utenfor enden av de isolerte ledninger ved hver ende av kabelen.

6 Koble veggbryteren til ledningene på den nye koblingsboks. Koble den uisolerte ledningen til den grønne skruen, den svarte ledningen til messing skruen, og den hvite ledningen til sølv skrue. Stram hver skrue ned på ledningen. Skyv ledningene inn i boksen og sette inn en skrue i topp og bunn hull på bryteren, og fest den til boksen. Sett på dekselet sted over bryteren på samme måte.

7 Løsne og fjern ledningene fra den eksisterende uttaket, og satt uttaket til side. Skjær en seks tommers stykke kabel (fra overflødig ledning til overs) og kle av alt det ytre bekledningen og fullstendig skille ledningene. Ta bare den sorte ledningen og kle av en tomme av isolasjon av hver ende. Dette vil fungere som en grisehale i fremgangsmåten for å følge.

8 Ta den ene enden av pigtail og vri den sammen med de andre to svarte ledninger, og vri en wire mutter på enden. Koble den gjenværende frie ende av pigtail til messing skruen ved den nedre plugg på utløps. Vri alle uisolerte ledninger sammen og koble dem til den enkle grønne skruen på uttaket.

9 Fest den hvite ledningen fra tjenesten panelet til sølv skruen på venstre side av utløpet (venstre side som du ser på forsiden av utløpet). Fest den hvite ledningen fra bryteren til den gjenværende messing skruen på høyre side av utløpet. Pakk et stykke svart tape rundt den hvite ledningen fra bryteren for å indikere det er en hot wire.

10 Skjær bort messingkobling mellom de to messingskruene på høyre side av uttaket. Skyv ledningene inn i boksen, og sette inn en skrue i topp og bunn hull på uttaket og skru dem ned til boksen. Installer dekselet plass og skru den ned med en eneste skrue i senterhullet.

11 Slå på strømmen på servicepanelet, og sett i et lys til stikkontakten for å teste for makt og for å kontrollere at bryteren fungerer lyset.

Hint

  • Forsøk aldri å jobbe med dette eller noe annet elektrisk kabel uten først å slå av strømmen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com