Hvordan Dra Railroad Ties

July 21

En jernbane tie er 8 fot, 6 inches lang, 9 inches bred og 7 inches tykke. Den er laget av en hard som hvit furu og veier mellom 250 og 275 pounds. Dette betyr at du drar en jernbane tie er tungt arbeid som krever et slep kjøretøy og flere assistenter. Sette opp et tau eller kjetting til å dra tie midler løfte den ene enden av jernbanen tie, slik at du kan sette to sløyfer av en constrictor knute rundt den. Dette vil cinch tau eller kjetting slik at den ikke sklir av mens båndet blir dratt.

Bruksanvisning

1. Lag en løkke i midten av tau eller kjetting. Deretter brettes den ene enden av sløyfen over resten av tauet eller kjeden for å danne en andre sløyfe.

2 Ta tak i tau eller kjetting mellom sløyfene og løft det slik at de to sløyfer henger nedover. Disse løkkene vil danne en lek rundt jernbanen tie.

3 Ha assistenter løfte den ene enden av jernbanen slips og skli løkkene rundt slipset minst en fot fra slutten. Trekk endene av tau eller kjetting slik at det strammer rundt jernbanen tie, da har assistentene senke slips til bakken.

4 Tie eller sjakkel de løse endene av tauet eller kjettingen sammen og danner en annen løkke. Lå denne sløyfen over tilhengerfestet på trekkvognen. Dra jernbanen tie der den trenger å gå.

Hint

  • Bruk riktig løfte prosedyrer for å unngå ryggskader. Løft med bena, ikke med ryggen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com