Når skal overseed Grass i sone 6?

October 20

Når skal overseed Grass i sone 6?


USA Department of Agriculture Plant hardførhet Zone 6 er et varmt klima hvor valg av gress og stell av hagen er viktig for plenen din helse. I å skape og opprettholde en sunn plen år etter år, er de viktigste faktorene for å forstå hva birøkt nytte seeding og hvilken tid på året å overseed.

seeding

Seeding er praksisen med å så nye frø inn i en eksisterende plen. Seeding øker antall gress planter i et gitt område, noe som resulterer i en lusher, mindre weed utsatt plen. Seeding gjøres med de samme arter av gress som den eksisterende gressplen eller med en komplementær gress type. Kombinere grasarter i en plen maksimerer luke motstand og øker Grønne av en plen i løpet av året seeding gjøres best i september, men kan også gjøres tidlig på våren.

hardførhet soner

Plant hardførhet soner, også kjent som voksende soner eller klimasoner, er et resultat av mange års klimastudier og kartleggingstiltak over hele Nord-Amerika. I dag er standard i USDA Plant hardførhet soner. Disse sonene er basert på gjennomsnittlig minimumstemperaturen på et bestemt sted, og er utformet for å bestemme hva plantene trives i hvilke soner. USDA sone er tidvis misvisende, som så mange faktorer som påvirker hagearbeid suksess. Men de gir en baseline for landscapers og hjem gartnere i å velge plantearter, spesielt i det østlige USA

Hardførhet Zone 6

USDA sone seks dekker mesteparten av den nedre sørvestre USA. Klimaet er varmt og tørt. Gress som gjør det bra i sone 6 her inkluderer zoysiagrass, Bermuda, høye svingel, bluegrass og rug gress sannheter. Finne den beste gress for din plassering er problematisk i sone 6, siden fuktighet nivåer og frost datoene varierer betydelig. Seeding er en verdifull praksis som du eksperimentere for å finne gress som holder hagen din ser vakker hele året.

Seeding i sone 6

Overseed i september eller tidlig på våren dersom det er nødvendig, og ikke på noe annet tidspunkt. De varme somre vil gjøre det vanskelig for nye frø til å spire og vokse i sommermånedene. Spring seeding har potensial for å lykkes, men er suboptimal, som røttene nye frøplanter ikke være fullt etablert for å tåle varme sommersesongen. Dine seeding praksis er avhengig av gress i eksisterende plen. Zoysiagrass, vanligvis lagt fra torv, kan ikke kreve seeding. Du kan vurdere seeding zoysiagrass med en kul-sesong variasjon å legge grønn sent i sesongen etter zoysiagrass har gått i dvale. Bermuda, som er en varm-sesong gress, kan også oversown i midten til sent på høsten ved hjelp av kule-sesongen gress å forlenge plenen liv. Fescues og ryegrasses, som er kult-sesongen, gjeng-type gress, er mer sannsynlig at du trenger seeding som de modnes og bør overseeded på sensommeren eller tidlig høst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com