Den beste måten å bli kvitt Centipedes og Edderkopper

October 17

Den beste måten å bli kvitt Centipedes og Edderkopper


Kanskje du har hørt uttrykket, "insekter er våre venner", og deretter lo mens du tenker, "ikke min." Selv når de vurderer at noen skolopendere spiser edderkopper, som likevel etterlater en potensiell spiderless hjem med minst en uvelkommen tusenbein. Men før du ringer de profesjonelle myggfelle, er det en rekke ting du kan gjøre for å prøve å kjøre skolopendere og edderkopper unna, eller for å avskrekke dem fra å gjøre hjemmet deres. Og mens noen metoder ikke kan være den mest behagelige, de er nok ikke så ille som overfor et angrep av skolopendere og edderkopper i ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Seal åpninger. Den beste måten å bli kvitt edderkopper og skolopendere er å hindre dem fra å komme inn din plass i første omgang. Caulk eller segl mellomrom rundt dører og vinduer, eller hvor som helst som ville tillate insekter å komme inn. Installer vinduer og dører som slår hardt. Ikke bekymre deg om å fange edderkopper og skolopendere allerede i ditt sted; det er viktigere å hindre at flere kommer inn.

2 Plasser avskrekking i hjemmet. Bruk insektmidler på dørterskler, vinduskarmene, baseboards eller andre områder hvor insekter kan gå inn, enten fra utsiden eller fra kjelleren. Insektmidler kommer i flytende, aerosoler og støv form. Sprays fungerer bra mot utsatte skolopendere og edderkopper, mens støv fungere godt for store og ledige rom. Legg spesielt merke til bruksanvisningen.

3 Støvsug noen synlige spindelvev, eggsekker eller edderkoppene selv. Så kast de støvsugd innholdet utenfor. Holde huset rent og unngå å forlate mat sitter på benkeplater. Ved å nekte edderkopper og skolopendere en matforsyning, vil du forhåpentligvis inspirere dem til å flytte et annet sted. Sweep og støv ofte.

4 Fjern rot. Flytt bort hauger av papirer, bokser eller noe søppel som synes å invitere til edderkopper eller tusenbein i alle områder av hjemmet. Skolopendere spesielt foretrekker fuktige områder, og både edderkopper og skolopendere som mørket.

5 Ta bort materialer som ly skolopendere og edderkopper utenfor hjemmet. Ikke la mulch, til treplanker eller annet materiale hoper seg opp ved siden av hjemmet. Vertikalskjære plenen regelmessig for å fremme en tørrere plen, siden tusenbein spesielt foretrekker fuktighet. Men noen edderkopper som den sorte enke, foretrekker tørrere steder, ettersom de finnes i tørre hauger av tømmer eller ved. Spray insektmiddel i nærheten av disse områdene - ikke på tre - om nødvendig.

Hint

  • Vær forsiktig når du bruker insekt rundt små barn og kjæledyr.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com