Hvordan ta vare på en Bermuda Lawn

August 21

Hvordan ta vare på en Bermuda Lawn


Bermuda gress er en tørke-tolerant, tykk-Bladed gress som spretter raskt fra tung fot trafikk. Dette gjør det til et felles utvalg på golfbaner, offentlige rom og andre idrettsanlegg. Bermuda gresset vokser også på en mye raskere enn andre gressarter, noe som betyr at det krever mer vedlikehold, spesielt i sommermånedene. Men med vanlig omsorg, er bermuda gress høy ytelse mangfoldet som skaper frodige, grønne plener.

Bruksanvisning

1 Spread et bredt blad, granulær pre-emergent ugressmiddel over overflaten av bermuda gress i slutten av februar med mengden av produktet som er angitt på emballasjen. Overvåk plenen hele sommeren, og bruke en post-emergent ugressmiddel mai hvis ugress utvikle.

2 Vann Bermuda gresset en gang per uke med 4 til 6 inches av vann som starter i midten av sommeren, hvis ingen nedbør inntreffer i perioden. Unngå overwatering siden dette fremmer soppvekst og sykdom hos arten. Et tegn på at gresset krever vann er synlige spor i det etter å ha gått over den.

3 Vent til gresset blir grønt på våren for å begynne en regelmessig klipping tidsplan. Still klippe dybden på en gressklipper til mellom 1/2 og 2 1/2 inches. Klippe bermuda gress gang per uke fra april til oktober.

4 Vent til april for å søke en 1/2 til 1 lb av kornet, høy nitrogengjødsel, som 20-5-5, for hver 1000 kvadratfot med bermuda gress. Gjenta gjødslings gang per måned til september.

5 Ta tekke fra bermuda gress hver to til tre år tidlig på våren. Rake hele plenen med en vertikalskjæring rake, som trekker opp dødt gress og vegetasjon. Samle materialet, og kompost den eller legg den i papirkurven.

Hint

  • Hvis bermuda gress ble sodded i inneværende år, fortsetter vanning det gjennom den første vinteren til å øke oddsen for å overleve.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com