Hva lim bruker du til å sette Linoleum Down?

December 3

Hva lim bruker du til å sette Linoleum Down?


For en tøff, langvarig og myke gulv under føttene, vurdere linoleum. I motsetning til tregulv, er linoleum motstandsdyktig mot slitasje, noe som gjør den ideell for høy trafikk områder av ditt hjem. Ark av linoleum er tilgjengelig hjemme forbedring butikkene sammen med alle de materialene du trenger å legge gulv. For å sikre at linoleum varer, velge riktig lim for å holde den på plass.

linoleum

Linoleum på gulv må ikke forveksles med vinyl, men noen bruker begrepet linoleum som navn på både ekte linoleum og ark vinyl. Begge er spenstig, men linoleum er laget av linolje, jute og andre naturlige produkter, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ til kunstig vinyl.

Plantebasert Lim

Noen mennesker velger linoleum fordi det er en miljøvennlig produkt, og de ønsker å bruke lim for å matche. For slike prosjekter, se etter lav eller null VOC (flyktige organiske forbindelser) lim, noe som indikerer at disse produktene avgir minst mulig innendørs forurensning. Plantebasert lim er tilgjengelig for linoleum på gulv. Disse inkluderer cellulose lim, rugmel lim, naturlig gummi lim og naturlig harpiks lim.

andre lim

Andre typer lim er tilgjengelig for linoleum på gulv. Enkelte butikker kan produsere en generisk merket lim som heter "linoleum lim." Dette er greit å bruke for å installere linoleum, og det gjør valget enklere. Hvis du ikke finner et produkt spesielt utviklet for linoleum, se etter andre gulv lim som brukes til å installere linoleum. Disse inkluderer trelim, som også kalles PVA lim; akrylat lim; og etylen-vinylacetat lim, eller EVA-lim.

Ingen Lim kreves

En type av linoleum gulvbelegg krever ikke lim for installasjon. Not og fjær planker lagt på gulvet låses sammen for å skape et solid gulv over undergulvet. Disse blir ofte referert til som flytende gulv fordi ingenting knytter dem til gulvet under. Styrene i hver ende er spikret inn i baseboard og tettsittende not og fjær styrene låse å støtte gulvet. Slike gulv kan ligne tre planker, men at de ikke krever konstant pleie av tre.

forholdsregler

Hvis du skal fjerne gammel linoleum gulv fra et hjem, finne ut når det ble installert. Fordi linoleum er holdbart og langvarig, kan du fortsatt har den opprinnelige linoleum gulv fra tiår siden. Hvis linoleum ble installert mellom 1920 og 1980, kan det ha asbest i limet. Bryte opp asbest i sine naturlige fibre gir en helsefare. Ring en profesjonell til å fjerne datert gulv som kan ha brukt asbest.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com