Virkningene av regn på en nylig asfaltert asfaltvei

January 21

Virkningene av regn på en nylig asfaltert asfaltvei


Den ideelle tiden å legge asfalt er når det er varmt i løpet av dagen og nattetemperaturer er moderate og, selvfølgelig, når det ikke kommer regn. Men du kan ikke alltid forutsi når regnet kommer til å gjøre en overraskelse utseende. Grus er lett vaskes bort hvis det regner tungt.

Regn regn gå din vei!

Du kan ikke forsegle ny asfalt oppkjørselen med en gang fordi asfalten må kurere før forsegling kan brukes. Tetting gir beskyttelse mot elementene. Hvis du legger asfalt i sommer, er det uunngåelig at det kommer til å bli regnet på på et tidspunkt, men forhåpentligvis ikke så mye som om du skulle legge det i høst. Ifølge Rhinehartasphaltpaving.com, bør en ny asfalt oppkjørselen forsegles før dårlig vær kommer fordi forseglingen vil beskytte oppkjørselen mot skader forårsaket av elementene. Men, igjen, kan du ikke forsegle samme dag som du legger asfalt. Du må vente tre måneder eller enda lenger.

The Elements

Regn ikke kan unngås i det lange løp, selv om det er sikkert bedre for at det ikke skal forekomme når asfalten er nylig lagt. Til syvende og sist blir regn og solskinn sammen kommer til å tørke ut asfalt og ha den ut. Asfalt mister sin fleksibilitet og blir sprø med alderen. Selv om asfalt eller annen måte er ikke utsatt for vær og vind, vil det bli tørk over tid og blir lysere i farge. Hvis regnvann går hele veien gjennom asfalt, går det å vaske bort grunnlaget, som er grus base, og dette reduserer strukturell støtte.

raveling

Regn årsaker forvitring og raveling, som er tap av aggregat fra overflaten. Vann kombinert med kjøretøy og foten trafikk årsaken ekstrem raveling, som også kan oppstå hvis du har banet for sent i sesongen, eller hvis asfalten er dårlig komprimert. I tillegg overoppheting av asfalten i anlegget hvor det ble gjort eller ved bruk av for lite asfalt kan føre til opptrevling.

bird Baths

Ideelt sett bør det være varmt og tørt når du legger asfalt, men hvis det regner etterpå kan du se lave flekker i asfalten som er referert til som fugl bad. Hvis flekkene er dype,
dette kan være et problem. For å finne ut om innrykk kommer til å være problematisk, fyll den lave spot med vann og slippe en fjerdedel inn i det, råder Allaboutdriveways.com. Hvis vannet ikke dekker kvartal, da det lave spot ikke bør være et problem. Hvis den gjør det, betyr det at det kan være problemer i fremtiden. Ta kontakt med personen som installerte asfalt, og la ham gjøre en beslutning om noe bør gjøres for å rette på dette lave spot.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com