Hva er Bond Paper & Bleedproof papir?

December 19

Hva er Bond Paper & Bleedproof papir?


Papir kommer i mange størrelser, farger og komposisjoner. Bond-papir og bleedproof papir har forskjellige kvaliteter, så vet forskjellen mellom de to er viktig når du velger riktig papir for din neste prosjekt.

Bruker

Bond-papir er ideelt for elektronisk utskrift (både laser og inkjet) og fotokopiering, mens bleedproof papir er perfekt for å tegne på med markører, blekk og fyllepenner.

Koste

Bond-papir er billig og ofte kommer i pakker på 500 ark. Bleedproof papir, som kommer i pakker som inneholder færre ark, er forholdsvis dyrt, og bør ikke brukes til å skissere eller prosjekter som ikke er ment å være presentabel eller permanent.

Kjennetegn

Bond-papir er holdbart og sterkt, noe stiv og behandlet for å redusere Shedding eller "fuzz" fra fiber tap. Bleedproof papiret har en hard, glatt overflate, og når blekket er brukt (annet enn mørke eller tunge markører), motstår det blødning (eller uttoning) hvor blekket er til stede.

Størrelse

Bond avisens vanligste størrelsen kalles A4, som er 8,27 ved 11.69 inches. Bleedproof papir er tilgjengelig i A4 også, men i tillegg kommer i 9 av 12 inches, 11 x 14 inches, og 14 av 17 inches.

moro faktum

Bleedproof papir, hvis du tegner på forsiden, produserer rene, skarpe linjer. Men hvis du snur papiret til baksiden før tegning, vil linjene har mykere kanter. Ifølge Borden & Riley, en produsent av bleedproof papir, hvis du bruker pasteller til å trekke på baksiden av bleedproof papir, spray en fiksativ eller past vil smøre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com