Hvor å Fastsette Samlende Ice i en fryser

January 24

Hvor å Fastsette Samlende Ice i en fryser


Mange huseiere velger et frostfritt fryser for deres hjem for å unngå ulempene ved avriming av fryseren. En frostfritt fryser ikke alltid garantere en isfri fryser. Is og frost forekomme i fryseren i en rekke årsaker, alt fra enkle løsninger til mer kompliserte reparasjoner. Diagnostisere årsaken til is akkumulering er nødvendig for en vellykket reparasjon. Begynn med enkle bruks justeringer og fremgang til reparasjoner for å isolere problemet.

Bruksanvisning

1 Hold fryseren døren lukket så ofte som mulig. En åpen fryser dør gir et utbrudd av varm luft inn i fryseren og skape fuktighet som fryser, som fører til en is buildup.

2 Ordne matvarer i fryseren samtidig som det gir tilstrekkelig luftsirkulasjon rundt pakkene og containere. Airflow begrensning begrenser fryser evne til å fjerne frost.

3 Stack matvarer i fryseren, slik at nok plass til døren for å lukke ordentlig.

4 Unngå å sette varme eller varm mat i fryseren. Varm mat inn et kaldt miljø årsak luftfuktighet som deretter fryser.

5 Rengjør støv borte fra fordamperen spoler som ligger bak fryseren eller under fryseren med en møbeltrekk pensel festet til et vakuum slange.

6 Åpne døren til fryseren og sette inn et stykke papir eller en dollar bill at halvparten i fryseren og halvparten ut av fryseren. Lukk døren og dra i papiret. Hvis papiret glir fra mellom døren og huset, erstatte dørpakningene. Gjenta denne testen langs toppen og bunnen av fryseren døren. Defekte eller skadde dør pakninger tillate varm luft inn i fryseren og lage is.

7. Plasser et nivå på toppen av fryseren over hele forsiden, og deretter langs siden. Hvis boblen er ikke i sentrum av nivået, justerer de justerbare føttene i riktig retning inntil nivået boble er i sentrum. En ut-av-nivå fryser kan føre til at døren til å forbli på gløtt.

8 Sjekk døren justeringen ved å åpne fryseren døren en fjerdedel av veien; fjerne hånden fra håndtaket. Hvis døren ikke lukkes ordentlig, lirke av lokket som dekker hengselskruene med en flat skrutrekker og juster skruen i riktig retning.

9. Finn drypp hullene langs den nedre, bakre av fryseren. Hvis isen er til stede, fjerne is fra drypphull. Hvis ingen isen er til stede, dytte en stiv ledning inn drypp hullene for å fjerne skitt fra åpningene.

10 Test kondensatoren fan ved å koble ledningene og feste en volt-ohm meter probe til terminalene. Readings under 50 ohm eller over 200 ohm indikere viftemotorsvikt, noe som krever fan erstatning.

Hint

  • Vurdere å ansette et apparat reparasjon profesjonell hvis du ikke er komfortabel å gjøre reparasjoner selv.
  • Koble fra strømmen til fryseren før du prøver reparasjoner.
  • Unngå chipping is bort fra fryse, da dette kan skade fryseren.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com