Instruksjoner for stiplesømmer

January 7

Stiplesømmer er et maleri effekt som brukes på vegger som er skapt ved å peke våt glasur med en børste til å fjerne noen av glasur. Disse områdene vil gi basen fargen på veggen for å vise gjennom glasur, og skaper en flerdimensjonal utseende. Stiplesømmer kan gjøres med en farge av glasur over en base strøk maling eller med flere farger av glasur. Når du bruker mer enn én farge av glasur, la forrige lag tørke helt før du påfører neste farge.

Bruksanvisning

1 Dekk gulvet og noen møbler du ikke har fjernet fra rommet med plast eller klut drop kluter for å beskytte dem fra maling spruter.

2 Påfør to strøk med maling med en malingsrulle og pensel til veggene du ønsker å stipple. Denne malingen bør være midt glans som satin eller semi-gloss og i den fargen du vil at veggene skal være. La det tørke helt.

3 Påfør stipling glasur med en maling valse til et lite område som ikke er mer enn 3 fot over. Dette vil tillate deg å lage effekten før glasuren tørker for mye og blir klebrig.

4 Dypp tuppen av stipling børste bust i en liten mengde av glasur og trykk glasuren raskt og godt. Hold penselen i en 90 graders vinkel til veggen og ikke flytte børsten over veggen mens den berører glasur. Stopp stippling 6 inches fra forkanten av glasur. Tørk busten på børsten innimellom for å fjerne overflødig glasur.

5 Påfør glasur til en annen del av veggen og gjenta stipling. Tillat en vegg tørke helt før stippling en tilstøtende vegg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com