Rustikke møbler Making Verktøy

January 8

Rustikke møbler Making Verktøy


Å gjøre rustikke møbler den autentiske måten betyr å vite hvordan du skal bruke gammeldags bonde verktøy som ikke tar nytte av fordelene av stikkontakter spredt rundt verkstedet. Verktøyene som brukes for å lage tradisjonelle møbler alle oppnå det samme som sine modernisert kraft kolleger, men drivstoffet som blir boret og driver skruer og spiker er levert av svette.

håndsager

Håndsager skal ha tenner som er slipt til det ytterste presisjon. Disse tennene må være den samme høyde, og satt til den samme vinkel ved en identisk grad. Uregelmessigheter i en håndsag vil gjøre etableringen av rustikke møbler går mye tregere samtidig som resulterer i en slurvete sluttprodukt.

drawknife

Et drawknife er et viktig verktøy for den autentiske rustikke møbler maker. Et drawknife er rett og slett en veldig lang kniv med et håndtak plassert på høykant. Denne viktig komponent i rust trearbeid prosjekter brukes til barbering av lag av tre fra overflaten av tømmeret.

mestring Saw

Din mestring så må ha en holdbar stålramme du kan stole på og stole på. Du må ha evnen til å snu bladet slik at den vender hver side uten spenningen går tapt mens du arbeider.

Meisler

Skarpe meisler laget av herdet stål må være i stand til å gjøre intrikate trearbeid arbeidsplasser samt være sterk nok til å ta straffen for en klubbe. Bladet av meisel egentlig ikke kan være skarp nok, så pass på å investere i en benchstone for å opprettholde en fin kant.

Treklubber, hammere og Hatchets

Mens du vil sikkert bruke en meisel uten en klubbe når du gjør rustikke møbler, vil du ønsker å investere i en kvalitet hammer for tøffere arbeid. Hammere og slegger vil også være nødvendig for spikring, kjøring kiler og sette plugger. Hammers laget av slitesterk hard som eik eller applewood vil vare lenger. En øks kan også brukes til å hamre formål ved å snu den opp ned, og du vil gjerne bruke bladet siden av en øks for ting som spenner fra stripping bark til å fjerne skiver fra avfallstrevirke.

Hånddrill

Bore som brukes for å lage rustikke møbler autentisk bør ikke være en som plugges inn i veggen eller trenger batterier. Hånd driller kreve albue fett å jobbe, men kommer med bekvemmeligheter som justerbare biter. En hånd drill fungerer akkurat som en elektrisk drill ved at du kan bruke forskjellige størrelser biter for å utføre ulike oppgaver.

C-klemmer

Justerbare C-klemmer kommer til å komme i svært nyttig for håndverkeren å lage rustikke møbler. Disse klemmene lar møbler skal holdes godt på plass selv på ulike vinkler, slik at du kan gå om det vanskelige arbeidet med å skape en nyttig møbel med disse verktøyene som krever mer av deg enn moderne elektroverktøy.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com