Hvordan Lay Ceramic Floor Tile i et bad

January 23

Hvordan Lay Ceramic Floor Tile i et bad


Remodeling et bad eller installere et nytt bad kan være en utfordring. Mange beslutninger må gjøres for å sikre et godt designet, fullt funksjonelt bad. En slik avgjørelse er den type gulv. Tile har blitt svært populært de siste årene. En god, riktig montert fliser gulv kan gi mange år med glede.

Bruksanvisning

1 Test gulvet ved å hoppe på den. Det skal ikke være noen sprett i gulvet. En bouncy gulvet må styrkes ved å legge et lag av undergulvet og legge til ekstra gulvbjelkene støtte, før du legger fliser. Tile må være installert på et gulv som ikke bøye mer enn 1 / 16th av en tomme, eller fliser og fugemasse ledd kan sprekke.

2 Mål i kvadratfot området for å få flis. Del område av gulvet ved arealet av sement styret, som er vanligvis 15 eller 24 kvadrat, og dette vil gi deg antall sementplater som trengs.

3. Skjær sementplater med sirkelsagen slik at de dekker hele gulvet i så få stykker som mulig. Færre skjøter betyr færre områder som kan knekke. Sementplater kommer i to tykkelser, 1/4 tommers og 1/2 tomme. 1/4 tommers plater er brukt på gulv, og 1/2 tommers plater brukes på vegger.

4 Bland sement limet som per bag instruksjoner. Du kan også bruke ferdigblandet sement. Bruk tannsparkel til å begynne å bruke lim på gulvet. Den sparkel bør holdes i en 45-graders vinkel på hver passering. Gjør hver passering så smidig som mulig. Ikke plasser lim på hele gulvet på en gang. Arbeide i et område på størrelse med den del av sementplater blir plassert.

5 Plasser fibersementplater på toppen av limet. Når hele gulvet er dekket, legger fibersement skruer gjennom fibersementplater med drill. Dette vil sikre at styret undergulvet.

6 gjelder noen av klebemidlet på toppen av hvert ledd og legge fiberglass felles mesh over limet. Dette bidrar til å forsterke skjøten, slik at de to platene ikke kan bevege seg. La limet tørke i 24 til 48 timer.

7 Velg størrelsen flis som vil bli brukt. Legg ut flisene over fiber bord med fliser avstandsstykker for å se hvordan flis vil se og for å se hvor kuttene vil måtte gjøres. Bruk en flis kutter for å gjøre nødvendige kutt.

8. Mark senterlinjen av gulvet. Dette vil etablere en referanselinje for å holde flisen rett. Bruk tannsparkel for å bruke lim på baksiden av flis og begynne å sette dem på plass. Påfør lett trykk når du setter. Dette er den samme type klebemiddel som anvendes for å legge den sementplater. Dekk hele baksiden av flisen og bruke samme 45 graders påføringsmetode som brukes med sementplater.

9 La flislim tørke i 24 til 48 timer. Bland fugemasse etter anvisningen på pakken og spre den over flisene, helt fylle mellomrommene mellom flisene. Når dette er gjort ved å bruke en våt svamp og en bøtte med vann for å fjerne overflødig fugemasse. Fortsetter prosessen inntil alle av overskudd av gikt er borte.

10 La fugemasse tørke og deretter vaske flise en siste gang for å fjerne fugemasse dis.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com