Kan Low Voltage Lights bli koblet til en stikkontakt inne i et skap?

March 7

Lav spenning lyser kjøre på mindre strøm enn standard belysning. Dette sparer både på strøm og kostnadene ved å opprettholde en tent plass. For å kjøre trygt, må lav spenning lysene kobles til lav spenning utsalgssteder. Siden stikkontakt inne i et skap generelt gir de samme 120 volt som andre standard hjemme utsalgssteder, kan du ikke koble en lav spenning lys direkte inn i et skap uttak.

Høyspenning

Den mest sannsynlige skader forårsaket ved å koble en lav spenning lys inn i en vanlig 120-volts strømuttak er skader på belysningen selv. Rush av spenning kan føre ledningene innsiden av lav spenning belysning enhet til å brenne ut. Hvis dette skjer, vil belysningen ikke fungere. Hvis du brenner ledningene i lav spenning belysning opp, må du skifte ut belysningen, fordi det er ingen måte å reparere skadede ledninger.

Spenning Reduksjonsgir

For å hindre skade på lav spenning lyser, må du opprette en lav spenning miljø der å koble lysene i. Gjør dette ved å koble en volt redusering inn i en vanlig stikkontakt, slik som uttak inne i et skap. En volt redusering, eller step-down transformator, synker spenningen som strømmer fra 120-volts strømuttak til ca 12 volt. Dette gir tilstrekkelig spenning til makten lav spenning belysning.

Kabling Lavspenningsprodukter Lights

Step-down transformatorer er laget for bruk med lav spenning lys, noe som gir en ganske enkel installasjonsprosess. Utvid ledningene fra belysningsenheten til der step-down transformator sitter inne i skapet, legging av ledninger ut over bakken. Koble de to ledningene fra en lav spenning lys til de to små skruene på step-down transformator og skru til skruene med en småskala skrutrekker for å holde ledningene på plass. Hvis du ønsker å skjule ledninger for lys, grave en liten grøft, lå ledningene langs det og dekke ledninger med jord.

plugging In

Fest step-down transformator til det indre av skapet ved siden av stikkontakten hvis du kan plassere en skrue gjennom veggen av kabinettet uten at det kommer ut på andre siden. Sett støpselet er koblet til transformatoren i stikkontakten inne i skapet. Hvis du ikke kan installere transformator på innsiden av skapet, installere skap på utsiden av skapet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com