Hvordan fikse en garasjeport panel

April 12

Hvordan fikse en garasjeport panel


En skadet panel på garasjeporten betyr ikke at du trenger å erstatte hele døren. Skifte bare panelet vil spare deg for tid og penger, siden en enkelt erstatning panel er ikke på langt nær så dyrt som en helt ny garasjeport - og det er en enklere jobb å fikse et panel enn det er å fjerne en gammel dør og erstatte det. Selv om du har ingen erfaring i å arbeide med garasjeporter, kan du takle denne jobben i en ettermiddag.

Bruksanvisning

1 Løft opp døren. Hvis den er koblet til en elektrisk døråpner, trekk ut åpneren. Stå på en stige og hekt fjærene på hver side av døren. Senk døren - det vil være tung, så vær forberedt.

2 skru fra hverandre løpehjul fra begge sider av panelet med en pipenøkkel. Fjern rullene. Unbolt hengsler som fester panelet til panelet over eller under.

3 Løft panelet du erstatter ut av døren. Skyv det nye panelet på plass og stille opp løpehjul og hengsler med forborede hull i panelet. Bolt disse på plass med maskinvaren du fjernet tidligere og din pipenøkkel.

4 Løft garasjeporten tilbake til oppreist stilling, og fest sidefjærene på plass. Hvis du har en elektrisk døråpner, sett den inn igjen.

Hint

  • Garasje dørpaneler er ikke universell. Få en erstatning panel fra produsenten av den opprinnelige garasjeporten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com