Er det normalt for Redwood Trees å miste Needles i sommer?

March 4

Redwood trær, kjent for sin majestetiske høyde, vokser naturlig i deler av Pacific Northwest, Nord-California, og tilsvarende klima. Hvis du velger å dyrke disse trærne hjemme, en viktig del av å holde treet sunt er å overvåke den for eventuelle indikasjoner på skadedyr eller sykdom. Redwood er å miste sine nåler, for eksempel, kan være normal, eller en indikasjon på at treet er syk. For å avgjøre om redwood tap av nåler er normalt eller ikke tar noen nøye overveielse.

Summer Needle Loss

Det er normalt for redwood trær for å miste sine nåler på et tidspunkt, og nål tap oppstår vanligvis i sommer. Skriving i "Napa Valley Registrer deg," arborist Bill Pramuk observerer at mens en kyst redwood-treet kan leve 500 til 2000 år, nålene i en flush av vekst har en levetid på bare noen få år. Han påpeker at når nålene har modnet og generert mat for treet for to eller tre år, mister de sin grønne farge, før de faller fra treet. Derfor nåler Shedding fra redwood i sommer kan være helt normalt, avhengig av hvor lenge de har vært på treet.

tørke Stress

Men det er noen betingelser som nål tap kan være en indikasjon på et helseproblem med redwood. Siden Shedding nåler er forårsaket delvis av nålene 'gi opp alle sine næringsstoffer til treet, kan tørkestress føre til for tidlig nål tap. Hvis du merker noen visnet eller gul løvverk når nålen tap er oppstått, og hvis du tilfeldigvis være økende dine trærne i området som ikke mottar betydelig nedbør, kan det hende du må gi din redwood ekstra vanning for å få det ut av en tørke -stressed tilstand.

Andre kulturelle faktorer

Tørke stress er den mest sannsynlige årsaken til nål slipp, men det finnes en rekke andre kulturelle faktorer som kan bidra til dette problemet også. Disse faktorene omfatter komprimert jord, dårlig jord drenering, høyt saltinnhold i jord, rot skade eller skade på grunn av spray behandling av insektmiddel, soppdreper, ugressmiddel eller andre kjemiske behandlinger som kan ha blitt brukt på eller i nærheten av trærne.

Sykdom

Disse kulturelle faktorer kan la redwood mer utsatt for en rekke sykdommer, for eksempel Botryosphaeria, Seiridium og Cytospora, særlig hvis mer enn ett av de kulturelle faktorer skjer på samme redwood treet. Symptomene på slike sykdommer omfatter svært ofte nål tap, så det er mulig at redwood er at den mister sin nålene er et resultat av infeksjon fra en av disse sykdommene. Å la redwood å falle i dårlig helse gjennom urettmessig kulturell ledelse kan også la treet mer utsatt for skader fra insekter som bartre bladlus og fjellet furu beetle. Fôring skader fra disse insektene kan også forårsake nål tap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com