DIY TV Aerial Installasjon

April 19

DIY TV Aerial Installasjon


Kringkastings kan gi gode programmering for ingen månedsavgift, men for å motta signalene riktig krever en korrekt montert og rettet takantenne antenne. Den vanligste typen av TV-antenner blir brukt i dag, siden FCC mandat konvertering til digital TV-kringkasting, er stativ på taket feste utstyrt med en kort 4- til 6-fots mast rør, som deretter jordet til en bakken stang med en jordings stropp som går fra taket til bakken. Installasjonen krever en sikkerhetstenkning og et minimum sett av verktøy.

Bruksanvisning

1 Oppreist en aluminium forlengelse stige slik at taket kan nås enkelt. Pass på å følge alle anbefalte sikkerhetsprosedyrer som tilbys av stigen produsenten inkludert vektgrenser.

2 Sett på en linjespiller belte og sett skrutrekkere, skiftenøkler og borekroner inn i åpningene i beltet. Hvis mulig, koble oppladbar drill til beltet i tillegg til å redusere antall turer opp og ned stigen. Hvis ikke det er mulig, nøye bære boret opp til taket gjemt under en arm. Hold alltid på stigen med begge hender når stigende eller synkende.

3 Tie ene enden av jordingsstropp til linjespiller belte og har en partner på bakken holder spolen, fôring jordingsstropp som du klatre.

4 Klatre stigen, og en gang på toppen, be partneren din om å knytte den andre enden av jordingsstropp til tripod, binde den på stativ med doble knuter for sikkerhet. Etter fullført, løft stativ på taket.

5 Sett stativ på taket i stedet det vil bli installert, sentre den over toppen toppen av taket. Bor hull i taket gjennom hver av stativ føtter, ved hjelp av en borekrone størrelse som passer skruene som fulgte med stativfeste. Bruk en skrutrekker (eller drill hvis du har en skrutrekker bit) for å feste stativet på plass.

6 Sett masten til mastmonteringsringer av stativet og stram festeringskruene så masten røret ikke kan flyttes vertikalt. Disse bør strammes så stramt som mulig; ellers vinden kan fungere masten løs i festene.

7 klipp av knuten fra jordingsstropp med avbitertang og senk den ene enden av stroppen ned igjen til din partner og ha henne tie med reimen til antennen, samt den ene enden av koaksialkabel. Når det er sikret, har din partner stå klart og sakte løfte antennen opp til din posisjon på taket. Montere den til masten med maskinvaren og instruksjoner som fulgte med antennen antennesystemet.

8 Koble koaksialkabelen som fulgte med antennesystem, og jordingsstropp, til antennen og senk den frie enden til bakken. Bruk tunge gauge snekring stifter for å feste kabelen og jordingsstropp til taket fører til kanten der stigen er plassert.

9 Klatre ned stigen og pund jording stang i bakken med en slegge til bare en fot holder seg over bakken. Skyv jordingsstropp blokk over stangen og stram til stangen sikkert. Sett jordingsstropp i stroppen sporet på blokken og stram det sikkert også.

10 Kjør koaksialkabelen inn i lokalene som ønsket, og koble den til TV. Gå tilbake til taket for å gjøre sikter justering av antennen til signalmottaket er på sitt beste.

Hint

  • Installere en antenne bør aldri utføres som en "one man jobb" og partner bør alltid være tilgjengelig for å hjelpe. Bære en antenne og et stativ opp en stige i en hånd kan føre til fall og alvorlige skader.
  • Arbeid aldri med antenne antenner på taket når et tordenvær er i nærheten. Hvis du kan høre torden, mine det være en sjanse for elektrisk støt ved lynnedslag.
  • Hold deg unna kraftledninger og alltid finne din antenne trygg avstand fra dem for å hindre elektriske eller skade på TV-utstyr skal antennen kommer i kontakt med en.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com