Hvordan Tile en utendørs bar

February 15

Enten du utvide en eksisterende uteareal eller du bygger et nytt utendørs kjøkken, er fliser et holdbart alternativ for å dekke en utendørs bar eller en benk. Tile er lett å rengjøre og holder seg godt blant utendørs elementer, selv i de kaldeste månedene, og det kommer i en rekke stiler, størrelser og typer, inkludert stein og keramiske alternativer.

Bruksanvisning

1 Mål ditt eksisterende bar eller bordoverflate. Resultat et stykke av sement Backer bord for å møte disse målingene ved hjelp av et verktøy kniv. Bryt styret langs score. Plasser Backer bord på benken overflaten og fest den til overflaten med skruene med en drill. Klipp ut noen åpninger, for eksempel en vask åpning, ut av Backer bord ved hjelp av en bajonettsag.

2 Tape eventuelle skjøter mellom biter av Backer bord med nylon mesh tape, hvis det er nødvendig. Bland mørtelen per produsentens instruksjoner. Bruk en morter sparkel å påføre et tynt lag med thinset mørtel over hver tapet felles.

3. Påfør mørtel på overflaten av Backer styret. Plasser fliser i det ønskede mønster på toppen av mørtel. Skyv hver flis forsiktig inn i mørtelen å sette den. Bruk plast eller tre avstandsstykker av plass fliser hvis nødvendig. Når du har lagt alle brikkene, la tørke og mørtel herde i minst 24 timer før du påfører fugemasse.

4 Følg produsentens instruksjoner og bland fugemasse. Fyllings i mellomrommene mellom flisene med fugemasse. Trekk en fugemasse flyte diagonalt over overflaten av brikker for å fjerne overflødig. La mørtelen tørke til overflaten er litt disig.

5 Rengjør av overflaten på flisene med en fuktig svamp til å fjerne fugemasse. Påfør trim, om ønskelig, langs kanten av utendørs bar.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com