Liste over top pool alarmer

April 23

Liste over top pool alarmer


Ifølge galttech.com, ca 300 barn under 5 år dør av drukning i USA hvert år. En av de beste måtene å hindre at dette skjer er ved å installere et basseng alarm system, som i noen tilfeller-kan også hjelpe avverge gjerde hoppers og basseng inntrengere. Pool alarmer varierer i sine design, og kan inneholde oven eller under vannlinjen avbrudd sensorer. I noen tilfeller kan sensoren også være inkorporert i et armbånd som et barn må bruke.

MG International Sensor Espio

Ifølge goodhousekeeping.com, en av de største funksjonene i Espio er at du kan bytte den fra "væpnet" -modus (hvor alarmen utløses hvis overflaten av vannet er ødelagt) til "svømme-modus" via en trådløs fjernkontroll . I tillegg, hvis du ønsker å endre alarm å "svømme" -modus fra inne i bassenget, må du bruke en magnetisk nøkkel, som gjør det vanskelig for barn å omgå alarmen. En annen fin funksjon av Espio er at den automatisk armene når bassenget ikke er i bruk.

Poolguard PGRM-2

Goodhousekeeping.com anbefaler PGRM-2 som en av de beste og minst kostbare basseng alarmer på markedet. I motsetning til Espio, med PGRM-2 er det ingen "svømme" -modus, som betyr at du må fysisk trekke ut alarmen sensor når folk er svømming, og sette den tilbake i etterpå for å bevæpne det. Alarmen blir bevæpnet automatisk når den er i vannet. En ulempe med den PGRM-2 i henhold til ovennevnte vurdering er imidlertid at barn lett kan omgå alarmen ved å holde nede avvæpne knappen og fjerne enheten fra bassenget.

RJE Technologies Aquaguard

Ligner på Espio, den Aquaguard har en "svømme-modus", og vil automatisk rearm etter at folk har forlatt vannet. Men dette betyr basseng alarm ikke bruke en ekstern eller magnetisk nøkkel, men i stedet er avhengig av et passord for manuell tilkobling og frakobling.

Først Alert A100 Safety Band

I motsetning til tidligere basseng alarmsystemer som er avhengige av i-vann-sensorer, er First Alert A100 Aqua Alert Vann Aktivert Sikkerhet Band en alt-i-ett-enhet som et barn bærer rundt håndleddet hennes. Ifølge galttech.com, sikkerhets Band fungerer ved å produsere en 110-decibel alarm når det-og barnet bruker det-går inn vann, det være seg et basseng, dam, elv eller innsjø. Men en av ulempene med et system bygget på ved hjelp av de bandene er at barnet må sette bandet på - og holde den på - når åpent vann er i nærheten, noe som kan være en problemfri.

Safety Turtle basestasjon / Armbånd Alarm

I motsetning til de ovennevnte band, som hver for seg høres ut når de utsettes for vann, Safety Turtle armbånd signalisere en basestasjon, ifølge galttech.com. Denne stasjonen omfatter et armbånd og er vanligvis holdes inne der foreldre kan overvåke den. Andre armbånd for Safety Turtle basestasjonen er også tilgjengelig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com