Hvordan lage en funksjonell romdeler

April 13

Hvordan lage en funksjonell romdeler


Folk ofte finne seg selv med et stort rom som de ønsker å dele, men ønsker ikke å bruke pengene som kreves for å bygge en permanent vegg. Løsningen er å kjøpe eller lage en romdeler. Romdeler kommer i tre varianter: Folding skjermen, rett panel og hengende. For folk flest, er alternativet folding skjermen beste rett og slett fordi det er den enkleste og billigste å lage og kan enkelt flyttes eller justeres.

Bruksanvisning

1 Bor hull i midten av begge ender av hver av de 16-tommers-lange boards på kuttet sidene, ved hjelp av skrustikke til å holde brettet som du borer. Gjør hullene ½ tommers dyp. Sette en dråpe av trelim i hvert av hullene. Sett inn en plugg og la tørke i en time.

2 Legg to av de lengre, 72-tommers plater parallelt på et bord, smale siden opp. Plasser to av de kortere brett med pluggene mellom dem, brede siden opp, på toppen og bunnen, som danner 90-graders vinkler. Mark på de lengre tavler der pluggene møtes tre. Bor hull ½ tommers dyp på merkene. Påfør trelim til styrene i nærheten pluggene og hull. Bli med styrene på pluggene. La det tørke over natten.

3 Gjenta trinn 3 sju ganger, noe som gjør syv nøyaktig kopi rammer. La dem tørke over natten.

4 Legg en av rammene på et bord. Drapere en av bitene av lerret stoff over rammen dekker hele tom expanse. Stift tekstilet til en side av rammen, og deretter strekke den fast til den andre siden og stift. Stift øverst og nederst også, slik at alle sider blir nagles fast. Trim overflødig stoff.

5 Bruk trelim til den øvre overflate av rammen med lerretet på det, hele veien rundt. Lå en av de andre rammer på toppen av rammen med lerretet. Trykk sammen og fest med tre klemmer på hver side.

6 Gjenta trinn 6 for å gjøre de andre tre paneler.

7 Fest hengslene til sidene av panelene, og pass på å justere dem på samme nivå som panelet vil de være hengslet med. Koble panelene sammen, ved hjelp av hengslene.

Hint

  • Maling eller fargestoff lerretet som passer din smak. Du kan også flekke eller lakk rammen.
  • Kontroller at pluggene passer i hullene før du påfører lim

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com