Hvordan fikse Tilted Stove Elements

April 8

Hvordan fikse Tilted Stove Elements


Coil komfyr elementer bare å plugge inn i en stikkontakt under komfyren toppen. På grunn av sin relative enkelhet, spiralelementene ofte bli vippet over tid. Selv om mange mennesker bare operere ovnen med en skråstilt element, er det mulig å fikse skråstilte komfyren elementer. De vanligste årsakene et element kan vippe er rett og slett på grunn av feiljustering eller på grunn av bosetting av gulvet under enheten. Fikse en skråstilt element innebærer ofte små justeringer i stedet for erstatning.

Bruksanvisning

1 Slå av ovnen element av og la den avkjøles helt. Hvis du bruker ovnen, vente til ovnen er slått av. Da det er et lufthull fra ovnen gjennom en av de bakre element steder. Restvarmen fra ovnen gjør også elementene på komfyren toppen varmt å ta på.

2 Finn element tilkoblingen der det plugges inn under komfyren toppen. Skyv vippet element ved tilkobling for å sikre det fullt engasjerer under komfyren toppen. Noen ganger element trekker ut akkurat nok til å få den til å vippe.

3 Løft og trekk vippet element ut av kontakten. Inspisere den ende av elementet hvor den kobles til komfyr. Slutten skal være rett uten svinger. Plasser elementet opp ned på disken. Toppen av elementet skal være rett og ikke rock og tilbake med fingrene. Hvis elementet er ikke rett eller har skader, erstatte den med en ny.

4 Kontroller vippet ovnen element for å sikre at det er inne i dryppskål fullt. Enkelte dryppe skåler har hakk for bunnen av ovnen element, mens andre drypp boller har en avsats rundt den indre omkretsen. Elementet skal ligge flatt enten i hakkene eller på hylle.

5 Plasser et nivå over toppen av komfyren toppen for å sikre at enheten er i vater. Hvis hele enheten er ujevnt, vil elementene vippe. Snu utjevning bena under fronten av enheten med en skiftenøkkel til hele enheten er i vater.

Hint

  • Utskifting spiral elementene er tilgjengelig hjemme forbedring sentre og apparatet reparasjon butikker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com