Fremgangsmåte for å Flood Proof Your House

March 27

Fremgangsmåte for å Flood Proof Your House


Flom er vanlig i mange områder av USA og fører til en stor mengde skader på boliger. Flom kommer ofte inn gjennom kjelleren og stiger opp i huset. Bad flom kan forårsake elektrisk og strukturell skade på hjemmet, som i noen tilfeller kan være umulig å reparere. Det finnes måter å holde flomvannet ut av hjemmet og hindre katastrofale oversvømmelser. Løsningene er billige og kan gjøres uten hjelp av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Fyll sandsekker halvfull med sand. Grav en grøft rundt om i hjemmet som er en sandsekk dyp og to sandsekker bred. Plasser sandsekker i grøften. Gjør base tre ganger så stor som den øverste. Hvis du ønsker en to-fots-høy mur, gjøre basen 6 fot bred. Legge det første laget parallelt med vannstrømningen, det andre lag vinkelrett, så den neste lag parallelle, vekslende mellom de to som man bygger veggen. Set bag sandsekker slik at veggen ser ut som en pyramide. Tamp hele sandbag vegg ned med en hånd sabotasje å pakke det stramt.

2 Forleng takrenner til 10 fot ut fra huset. Skyv nye gutter brikker i de eksisterende takrenner for å utvide dem.

3 Grade tunet ved å legge mer jord på grunnlag av hjemmet. Grade tunet slik at det er en 1 prosent skråning som fører bort fra hjemmet fundament. Legg en tomme av skråningen per hver 5 fot av torv.

4 Fjern planter fra rundt huset fundament. Planter samle vann og holde den fra drenere bort fra hjemmet.

5 Grav et V-formet grøft rundt huset fundament. Grav grøften slik at den fører bort fra hjemmet. Linje bunnen av grøften med plast. Lå et perforert rør i bunnen av hullet og dekke det med grus, slik at grøften er fylt nesten til toppen. Dekk grus med jord. Vann vil sive ut i grøften og bevege seg bort fra hjemmet.

6 Tøm ut alle avløp rundt gården regelmessig for å unngå blokkeringer som kan hindre vannet i å renne. Sjekk avløp etter vinteren og høsten før vinteren.

7 Kontroller kjellervegger for eventuelle sprekker og forsegle dem for å hindre at vann kommer inn. Kontroller tetningslistene rundt noen kjellervinduer for forfall og skrape den gamle caulk av med en sparkel hvis gammel. Installer ny caulk bruker en fugepistol.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com