Hvordan lage din egen Gutter Guards

February 25

Hvordan lage din egen Gutter Guards


Gutter systemer er vanligvis installert på boliger og bidra til å holde vannet fra å komme inn i hjemmet. Vann som kommer fra taket er fanget i takrenner og kanalisert bort fra hjemmet ut i det ønskede området. Hvis en takrenne er tett eller skittent, vil det ikke fungere skikkelig og forårsake skade på hjemmet. I dette tilfellet er en takrenne vakt installert for å hindre tette takrenner. Du kan lage din egen rennesteinen vakt, som er mer kostnadseffektivt enn å kjøpe en, for å beskytte dine takrenner tettes igjen.

Bruksanvisning

1 Mål lengden og bredden på hver takrenne seksjon med et målebånd og merke målingene på en notisblokk med en blyant. Takrenner er hovedsakelig ensartet bredde langs hele systemet.

2 Tilsett 2 inches til lengde og bredde målinger for å få det endelige måleresultatet.

3 Cut netting seksjoner, ved hjelp av en baufil, som er mellom 1 og 2 fot i lengde og legger opp til totalt målingene ovenfor. Kutt nok deler til å dekke hele lengden av takrenner. De mindre deler vil gjøre feste gutter vakter enklere.

4 Fest den ene kanten av mesh på utsiden kanten av rennesteinen med selvborende skruer. Plasser en skive på skruen og sett inn skruen gjennom mesh og gutter med en drill. Sikre skruen med en mutter.

5 Fest den andre kanten av netting til taket med spiker og skiver. Plasser en skive på spikeren og hammer spikeren inn i taket av huset for å feste nettingen. Overlapping endene av brikker i hver maske seksjon med 1 eller 2 inches for ekstra sikkerhet.

Hint

  • Plasser stigen nær de delene du arbeider med å sikre at du er ikke mer enn en armlengde unna rennesteinen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com