Hvordan Tegn Imperial Logo for "Star Wars"

February 17

The Empire og opprøret er de to krigende fraksjonene i George Lucas ' "Star Wars" -serien av filmer. The Empire er en tyrannisk galaktisk regjering som styrer med jernhånd, og Rebel Alliance er den underjordiske gruppen forsøker å bringe dem ned. Både opprørerne og Imperials har sine egne unike logoer.

Bruksanvisning

1 Finn en visuell referanse av Imperial logoen for å bruke som en guide mens du tegner. Logoen er til stede i mange bilder av den originale trilogien (men ikke i prequels, som Empire eksisterte ikke ennå i det tidslinjen.) Du kan også finne bilder av Imperial logo på mange steder på internett, som på Starwars com.

2 Tegn en liten sirkel i midten av din stykke papir. Tegn seks rektangler, jevnt fordelte kommer ut av sirkelen. En rektangel er på toppen av sirkelen, mens en annen er på bunnen. To av de gjenværende rektangulære former er på venstre side av sirkelen, mens de to siste er på høyre side.

3 Tegn en større sirkel rundt den formen du startet i "Trinn 2." Direkte over de rektangulære former fra "trinn 2" skal være en bred frembrudd (referert til som en "eiker") langs den større sirkel. Disse eiker linje opp perfekt med retning av rektangulære former på de mindre, senterdelen av logoen.

4 Tegn en stor sirkel rundt de tidligere deler av tegningen du allerede har forpliktet seg til papiret. Tegn en kort, tykk linje som forbinder større ytre sirkelen til eikene fra "Trinn 3." Når du er ferdig, bør Imperial logoen ligner en brikke fra en enhet som en klokke eller klokke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com