Slik reparerer Marine Vinyl

August 25

Slik reparerer Marine Vinyl


Enten som skiftenøkkel i hoften lommen rev vinyl setetrekk når du satte seg og vred seg å bli komfortabel eller vinyl på sidene av cockpit sprakk på grunn av overdreven eksponering for UV-stråling i sollys, den skadede vinyl på båten din trenger reparasjon så snart som mulig. Uansett årsak til skaden, vil vinyl reparasjonssett tilgjengelige fra marine forsyning hus eller lavprisbutikker hjelpe deg reparere vinyl og få din båt shipshape igjen.

Bruksanvisning

1 Tørk begge sider av tåre og området vinyl med en spritserviett eller en bomullsdott dyppet i alkohol. Tørk av vinyl med et papirhåndkle eller et vev. Gjenta.

2 Klipp et stykke av under patch materiale som er stort nok til å omfatte hele rip eller rive. Sub-patch danner et underlag for de vinylreparasjonsmaterialet. Skyv sub-plasteret i henhold til kantene av revet vinyl og på toppen av skumputen, sentrert i rive og ligger flatt.

3 Flat dratt vinyl så mye som mulig. Se på korn av vinyl, om noen, og velg en av "korning papers" fra settet som samsvarer med korn av vinyl. Legg den graining papir på vinyl.

4 Gni graining papir med spissen av herde verktøy som er levert med vinyl kit, for å varme opp vinyl og tvinge den tilbake på plass - 30 sekunder er tilstrekkelig, og mer kan smelte vinyl. La vinyl avkjøles før du fjerner graining papiret.

5 Bland reparasjon sammensatte, som kommer i åtte farger i hvert sett - for å oppnå en reparasjon stoff som matcher den originale vinylfarge. Spre reparasjon sammensatte jevnt over tåre, ved hjelp av palettkniv i settet. Legg den graining papir som samsvarer med vinyl over reparasjonen sammensatte og bruke herde verktøy for å varme reparasjon forbindelsen i 30 til 90 sekunder, slik at den ligner på korn av korning av vinyl og obligasjoner til vinyl.

6. Påfør en vinyl conditioner etter at vinyl er helt avkjølt.

Hint

  • Pass på å ikke overopphete graining papir eller vinyl.
  • Bruk din båt dekning, selv om båtens sitter i oppkjørselen. De fleste vinyl problemene kan unngås ved å hindre eksponering for sollys og ved hjelp av en vinyl balsam regelmessig.
  • Ikke ta på kantene av graining papir med herde verktøyet mens varme den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com