Hvordan erstatte en gips taket

June 20

Hvordan erstatte en gips taket


Gips er en mye brukt materiale i hjem konstruksjon, så vel som i den kommersielle industrien. Det vil vare lenge hvis det blir vedlikeholdt, men det kan ikke stå opp til misbruk som vannskader, mugg og mugg eller andre påført skader. Den følgende artikkelen drøfter ulike typer gips, materiell som trengs for utskifting, og trinnene i prosessen.

Bruksanvisning

Skifte gips taket

1 Drywall kommer i ulike tykkelse og lengder (1/4 ", 1/2", 5/8 "tykk og 8 'og 12' lang). I denne artikkelen vil vi bruke 1/2" tørr vegg. Du kan finne den beste lengden å bruke ved å multiplisere rommets lengde med bredde og dele det med 32 hvis du bruker 8 "gips og 48 hvis du bruker 12 'gips. Dette nummeret vil fortelle deg hvor mange ark å bruke.

2 Riv ut noen våte eller støpte områder i taket ved hjelp av en hammer og en lirke bar. Bruk hammer for å bryte ut noen våte områder og bruke brekkjern for å lirke miste noen gips som fortsatt spikret. Ikke ta ut noe mer enn du må. Den eksisterende gips vil holde isolasjonen opp. Hvis du rive ut alle de gamle gips, vil loftet isolasjonen faller ut. I denne artikkelen vil vi dekke den gamle gips med nytt 1/2 "gips.

3 Finn tak bjelke ved visuelt å finne dem gjennom de åpne områdene av taket. Når du har funnet minst en bjelke, deretter måle over taket fra bjelke og til venstre og høyre i 24 "trinn. Lag et merke på hver 24" måling. Knips et krittstrek over taket på merkene. Dette vil være preg av referanse når du skrur gips i taket.

4. Lei en gips henger fra din lokale utleie butikken. Du trenger dette for å løfte gips i taket. Plasser gips, med ansiktet ned, på heisen og sakte sveiv håndtaket for å heve gips i taket. Heisen vil holde gips på plass og gjør det mulig å skyve gips inn i sitt hvilested. Se bildet av gips heis. Leie butikken vil gi tips om hvordan du bruker gips heis.

5 Space skruene ca 12 "fra hverandre og i alle tak bjelke under gips. Når gips er sikret, påfør et tynt lag med gips gjørme, deretter tape, til hjørnene i rommet, samt alle gips ledd. Når gjørme har tørket i 24 timer, påfør et lag, la tørke i 24 timer, deretter bruke et tredje strøk. Sand leddene glatt og du er klar til å male. Se vedlagte bilde for visuell på tape og gjørme søknad.

Hint

  • Vær forsiktig når du håndterer gips; det kan bryte.
  • Vær alltid forsiktig når du løfter over head.Wear en støvmaske og goggle når du arbeider med gips.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com