Hva Stoffer brukes til å lage et brannteppe?

September 4

Hva Stoffer brukes til å lage et brannteppe?


Brann tepper brukes til å slukke små branner ved å eliminere oksygentilførselen i området. Brann tepper er ofte brukt i laboratorier, kjøkken, for data branner og å kvele flammene på menneskekroppen. Brann tepper er laget av en rekke materialer utformet for å effektivt hindre brannen fra å spre seg.

glassfiber

Glassfiber branntepper er utformet for å beskytte kroppen mot brann eller en varmekilde under en flukt. Glassfiber branntepper er miljøvennlige og enkle å bruke. Andre fordeler med glassfiber branntepper er at de gir isolasjon og motstand mot svært høye temperaturer.

Karbonfiber

En carbon fiber brannteppe tilbyr en stor motstand mot brann. Brann tepper er ofte laget av en blanding av karbonfiber og andre brannsikre materialer. Carbon fiber branntepper brukes av sveisere og gi beskyttelse mot syrer og baser. Karbonfiber er meget vanskelig å brenne og gir meget lite varmeoverføring.

Ull

Dette naturlig flammehemmende materiale som er mye brukt i produksjon av brannteppe. Ullens egenskaper kan bli styrket med kjemiske behandlinger for å øke sin flamme motstand. Ull brann tepper blir ofte brukt for å beskytte kroppen når rømmer en brennende bygning.

aramid Fiber

Aramidfiber er et syntetisk materiale som ikke vil brenne eller smelte, og brukes ved temperaturer opp til 900 ° C. Aramid fiber er også ofte brukt i flammehemmende klær, kropp rustning og noen sportsutstyr.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com