Hvordan vet jeg om blåst inn cellulose isolasjon er installert Høyre

July 29

Hvordan vet jeg om blåst inn cellulose isolasjon er installert Høyre


Maksimere isolasjonen i ditt hjem er en av de mest effektive du kan gjøre for å redusere oppvarming og kjøling krav til ditt hjem. Å vite hvilken type og tykkelse på isolasjon vil hjelpe deg å avgjøre eventuelle ekstra isolasjon behov. Blåst inn isolasjon er det beste alternativet for å sikre en tett og kontinuerlig barriere isolasjon. Følgende trinn vil hjelpe avgjøre om cellulose isolasjon er riktig installert.

Bruksanvisning

1 Sett på en støvmaske og vernebriller.

2 Se på loftet og bestemme dybden av isolasjon. Cellulose blåst inn isolasjon har en R-verdi på 3,5 per tomme. Så for en R-30 verdi, trenger din loftet 8 1/2 til 9 inches av cellulose isolasjon. Bruke en linjal for å måle ned gjennom isolasjonen til veggplatene. En R-verdi indikerer en isolasjons motstand mot varmestrøm. Jo høyere R-verdi, jo større den isolerende effektivitet. R-verdien måles i inches, så en R-verdi på 3,5 multiplisert med 8 1/2 inches av isolasjon tilsvarer en R-verdi på 29,75.

3 Bruk en lommelykt for å se om isolasjonen ble blåst i et kontinuerlig lag uten lave flekker.

4 Kontroller at isolasjonen ble blåst rundt og under noen duct arbeid og at ingen flekker var savnet.

5 Finn ut om isolasjonen går hele veien til yttervegg.

6 Kontroller om det er bjelkelaget isolasjon baffels festet mellom takstoler og om de kjører ned til bjelkelaget og utvide over laget av isolasjon. En bjelkelaget isolasjon hyllen holder isolasjonen fra å komme inn i bjelkelaget. Den er laget av ikke-porøse 100 prosent resirkulert PVC, som ikke tillater luften inntrengning i fiber- eller blåst isolasjon, men tillater luften å strømme fra bjelkelaget vents til loftet vents.

Hint

  • Ekstra isolasjon vil bidra til å redusere inntrengning av utvendig støy.
  • Cellulose blåst inn isolasjon ser ut strimlet avis.
  • Glassfiber isolasjon kan klø og er farlig å puste.
  • Blåst inn cellulose kan øke mye støv når forstyrret.
  • Når du arbeider på loftet være veldig forsiktig med å gå ut på gips-det vil ikke støtte vekten din, så alvorlig skade er mulig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com