Hvordan bygge en frittliggende Backyard Platform

December 15

Hvordan bygge en frittliggende Backyard Platform


Bygge en enebolig bakgård plattform, noen ganger kalt en øy dekk, gir et fast, litt forhøyet overflate i hagen din hvis du ikke har plass til et dekk ved siden av ditt hjem. Plassere plattformen på betongblokker beskytter den mot fuktighet i jorden samtidig som plattformen frigjøres fra en hvilken som helst struktur, slik at man opprettholder muligheten til å flytte plattformen etter behov. Dette er et prosjekt som du og en venn kan fullføre i en helg.

Bruksanvisning

Innstilling av bunntekst

1 Merk av plasseringen for plattformen på bakken ved spray-male omrisset av dekk og plasseringen av de konkrete støtteblokker. Plasser blokkene ikke mer enn tre fot fra hverandre, ringing omkretsen av plattformen.

2 Dig hull for betongblokkene på stedene du har merket som er 6 inches dyp. Glatt jord i bunnen av hullene, og tamp det ned.

3 Hell 2 inches av grus i hvert hull, og tamp det.

4 Drive tre staver i bakken 12 inches bak en av hjørnehullene. Plasser innsatsen slik at man er på baksiden kanten av hjørnet og en er på sidekanten. Disse innsatsen vil bli brukt til å kontrollere blokkene nivå.

5 Legg inn en 8-tommers betongblokk inn i det første hullet. Legg en plan på tvers av blokken, og trykk den ned med en gummihammer for å utjevne den hvis nødvendig.

6 Plasser 8-tommers betong blokker i hver av de andre hullene.

7 Tie streng til en av de tre innsatsen du hamret ned i bakken bak den første steinen, og knytte den andre enden til en ny stake. Sjekk blokkene på motsatt side av nivå ved å forlenge strengen og å drive den andre stake ned i grunnen 12 inches bak blokken man sjekker.

8 Skyv strengen opp og ned på innsatsen slik at den ligger direkte på toppen av den første steinen du plassert og steinen du er posisjonering. Plasser en linjenivå på strengen, og justere den andre blokken etter behov inntil den er på nivå med den første blokken.

9. Kontroller de andre blokker for nivå, ved hjelp av den samme prosessen. Når kontroll av blokker på samme side som den første blokken ved å bruke tre staven hamret inn i bakken på siden av den første blokk.

Bygge Platform

10 Mål og skjæres 2-av-6 brett for å passe de ytre kanter av plattformen, ved hjelp av to planker for hver side. Nail styrene sammen med galvanisert spiker slik at de ytre bjelkene på hver side består av to 2-av-6 boards spikret sammen. Bruk vernebriller ved saging av tre.

11 Nail de ytre bjelker av plattformen sammen til et rektangel.

12 Legg den ytre rammen på toppen av betongblokker. Sjekk rammen for plassen ved å måle diagonalt over det i begge retninger. Dersom målingene er forskjellige, er rammen ikke er firkantet. Dersom dette er tilfelle, kuttet en midlertidig avstandsstykket til riktig lengde fra en en-av-fire bord, og plassere den inne i rammen. Sjekk rammen for plassen igjen.

13 Fest vinkelbrakettene til de indre kantene av hjørnene med galvaniserte skruer for å bidra til å styrke hjørneskjøter.

14 Nail galvaniserte bjelke kleshengere til de to indre kantene av rammen der bjelkene vil bli installert. Bjelkene er bjelkene som støtter terrassebord av plattformen og er montert vinkelrett på retningen av plattformen. Hold bjelke kleshengere fordelt ikke mer enn 12 inches hverandre.

15 Mål og skjæres 2-av-6 plater som skal anvendes som bjelkene. Skyv bjelkene i de bjelke kleshengere, og spikre dem til bjelke kleshengere med galvanisert spiker.

16 Cut terrassebord styrene å passe langs toppen av plattformen, og feste dem til rammen med galvaniserte skruer.

17 Konstruer en andre, mindre plattform for å være et trinn for hovedplattformen, om ønskelig. Spikre skritt til side av hovedplattformen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com