Slik installerer Hurricane Shutters

November 12

Slik installerer Hurricane Shutters


De av oss som bor i nærheten av havet bekymre stormer som feier inn og forårsake så mye ødeleggelse, enten vi kaller dem orkaner, tyfoner, sykloner eller Noreasters. En av de tingene vi kan gjøre for å beskytte vår eiendom er å installere orkan skodder. Shutters ikke bare holde rusk fra å komme inn i huset ditt, hjelpe de opprettholde integriteten av selve strukturen ved å holde vind og vann fra å få fotfeste i bygningens vegger. Ulike typer skodder er laget for ulike bruksområder og budsjetter. Riktig installert, de minimere skaden gjort til boliger og bygninger. Les videre for å lære hvordan du installerer orkan skodder.

Bruksanvisning

En forstå at kryssfiner skodder krever mest arbeid fra hus men de er den minst kostbare typen skodder å installere. Kryssfinér er kuttet for å passe veggåpningen nøyaktig og er satt i vinduet eller dørkarmen, slik at det er minst en tomme mellom overflaten av kryssfiner, og den ytre kanten av rammen. Lukkeren er festet med tre eller fire-tommers fat bolter - den type bolt du finner som et privatliv lås på dørene - ett sett i midten av hver side. Hull bare størrelsen av boltene er boret i vinduet foringsrøret for å motta boltene. Større vinduer krever flere bolter. Ideen er å sette kryssfiner i vinduskarmen i stedet for over det der vinden eller rusk kan kile seg under kryssfiner og trekke den av. Denne typen lukkeren skal males eller lakkeres for å beskytte kryssfiner fra fuktighet og må lagres mellom hver bruk.

2 Husk at enkelte huseiere velger Bahama eller markise skodder. Disse skodder er hengt opp på tunge hengsler, skrudd inn i toppen av vinduskarmen, igjen inne i stedet for på toppen av vinduet foringsrøret. Når den er lukket, passer de ligger tett inntil vinduet (Bahama skodder er louvered å tillate ventilasjon) og når den er åpen, de skygge vinduet. En tverrbøyle er festet til bunnen av vinduet ved kanten av markisen som det ligger i vindusrammen.

3 Vit at skyve nyanser er en variant på markise-type skodder. De er festet ved hjelp av en eller to glideskinner på toppen og bunnen av vinduet, sikret med bolter eller skruer, avhengig av om vinduet foringen er av metall eller tre. Skodder er laget av korrugerte metall og skyv langs skinnene som dører. Skodder låse hverandre når lukket. Installasjonen består av montering av bunnkanalen og topp "h brakett," skru stopp på hver ende av vinduet og henger skodder.

4 store paneler kan installeres, mye som de glidende skodder ovenfor, for å beskytte glass dører. Her blir det stor dør i Tokyo beskyttet av et metallpanel som skyves inn i oppbevarings skallet på venstre side av døren når den ikke er i bruk. Disse stål eller aluminium skodder finnes i vanlig metall, som type avbildet ovenfor, eller i plissert, trekkspill skodder som kan trekkes åpent langs sporet. Installer lukker stopper eller låsene som instruert.

5 Husk at Orkanen Andrew og Katrina forårsaket ny undersøkelse av byggeforskrifter langs Mexicogulfen og i Florida. Mange koder nå krever profesjonelt installert orkan skodder som ruller ned over åpningen. En ramme er festet, i flukt med veggen, til vinduet med et foringsrør på toppen som inkluderer en roll-down skygge. Rammen er festet til vinduskarmen på innsiden av lukkeren, så vel som langs utsiden. Modellene varierer fra svært enkle trekk som kan installeres med en skrutrekker og nivå av et hus til heavy-duty, utsmykkede modeller som er allment installert profesjonelt.

Hint

  • Det som er viktig å huske på når du installerer orkan skodder er å montere lukkeren helt inntil vinduet slik at den passer inne i vinduet casing i stedet for å henge på utsiden av den.
  • Hvis du kjøper produsert skodder, sørg for å bruke anbefalt maskinvare.
  • Strekkfisk-type bolter er tilgjengelige for bruk sammen med kryssfiner eller korrugert metall. De er plassert over utløseren, inne i vinduet foringen og utvidet til å holde tett mot innsiden av vinduskarmen som en heavy duty ekspanderbar gardin eller dusj stang.
  • Hengende et stort vindu eller dør-sized lukker krever nøye kvadrering med et nivå under installer sporene over og under døren.
  • Shutters kan ikke beskytte mot en sterk stormflo.
  • Plywood skodder er ikke tillatt med noen byggeforskrifter. Sjekk alltid lokale byggeforskrifter før du velger storm skodder.
  • Taping vil ikke holde vinduer fra å bryte.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com