Hvordan søke Milk av Magnesia som en primer

October 10

Melk av Magnesia er en tradisjonell rette for urolig mage, forstoppelse og magesår, men har vunnet popularitet som en oljekontrollmetode for fet hud. Personer med fet hud ofte lider glir makeup. Imidlertid kan melk av Magnesia brukes som en primer under foundation for å kontrollere olje kviser, absorberer olje og beskytte sminke slik at det vil holde seg på plass hele dagen.

Bruksanvisning

En rens og tone ansiktet som vanlig før du bruker din vanlige ansiktskrem. La fuktighetskrem absorbere i ca fem minutter.

2 Rist melk av Magnesia flasken godt, da gjelde om en 1/4-tommers porsjon til en bomullspinne.

3 Dypp bomullspinne over hele ansiktet, deretter forsiktig gni melk av Magnesia inn i huden med rene hender. Du trenger bare en svært liten mengde. Du vil vite om du har lagt på for mye, som en kritt rest vil vises på huden din. Tørk av overflødig med en ren bomullspinne. Vent et par minutter før du påfører din foundation som vanlig.

Hint

  • Eksperimenter med hvor mye du bruker når du først kjøper produktet slik at du nå en mengde som passer til din hud. For mye kan la følelsen huden strekkes og tørket ut; for lite vil la oljen skinne gjennom fundament.
  • Bare personer med fet hud bør bruke melk av Magnesia for en primer, som produktet kan være altfor tørking på normale og delikat hudtyper.
  • Kjøp opprinnelige melk av Magnesia formler som inneholder ingen smakstilsetninger. Kirsebær eller mynte smaker, for eksempel, er til internt bruk og vil irritere huden hvis brukt som primer.
  • Hold produktet oppbevares utilgjengelig for barn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com