DIY: Winterize et hus og Avløp vannrør

December 16

DIY: Winterize et hus og Avløp vannrør


Ubebodde og uoppvarmede boliger i kaldere klima må være vinterisert. Fortetting hindrer skade på et hjem ekstreme vinteren værforhold som kan koste tusenvis av dollar for å reparere. Drenering vannrør i et slikt hjem holder rørene sprekker når vannet fryser og utvider seg inne i dem. Andre for vinter teknikker vil ytterligere å beskytte hjemmet ditt, for eksempel rengjøring takrenner, sprekker vinduer og stenge av effektbrytere. Med ferdigstillelsen av disse for vinter metoder, kan du slappe av i fred mens du er borte fra hjemmet på tropisk vinterferie, eller hvor du måtte være.

Bruksanvisning

Drain vannrør

1 Slå av vannforsynings ventiler som inngår i huset, trolig i kjelleren under vannmåleren.

2 Åpne en kran på det høyeste punktet mulig i huset, for eksempel en topp-etasjers bad.

3 Åpne en ventil på det laveste punktet mulig i huset, trolig på varmtvannsberederen. Hvis du på varmtvannsberederen, skru av varmtvannsberederen gassledningen før du åpner ventilen. Ta på gummihansker, sette en bøtte under ventilen og åpne ventilen for å la vannet renne inn i bøtte. Praksis forsiktighet da vannet kan være varmt.

4 Tøm bøtte utenfor hver gang det fylles til varmtvannsberederen tømmes.

5 Fest en industriell slange i stedet for elektriske varmtvannsberedere med ventiler nær bakken. Legg slangen ut av huset slik at vannet kan renne nedover.

6 Åpne utendørsventil. Drain vaskemaskin slanger og tømme toaletter til liten eller ingen vann gjenstår. Åpent hver tappekran i huset. Noen vann kan fortsette å renne fra laveste åpen ventil.

7 Hell en liter frostvæske i hver toalett og avløp.

videre Vinterisering

8 Rengjør alle blader og skitt fra takrenner. Dette hindrer oppbygging av snø og regn som kan trenge inn i huset.

9 Slå av alle unødvendige elektriske brytere.

10 Crack vinduene litt for å tillate sirkulasjon av luft. Dette hindrer dannelse av kondens inne i huset. Dersom det er ønskelig, har en nabo lukke vinduene etter et par uker med vinterværet.

Hint

  • Kontakt den lokale politistasjonen eller brannvesenet for å la dem vite dine planer om å forlate hjemmet ledig. Dette vil tillate dem å mer effektivt styre sine nødetatene, om nødvendig, og en offiser kan også stikke innom innimellom for å sjekke på din eiendom. For ekstra beskyttelse, leie en rørlegger eller kontakte det lokale vannet kraftselskap for å slå av hovedvannkranen koble huset til den kommunale vannforsyningen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com