Hvordan å vokse seg større Lemons

October 2

Hvordan å vokse seg større Lemons


Å vokse store sitroner, trenger du den perfekte frostfritt klima; rik, rask drenering jord; gjødsel og en variant av denne frukten som produserer ekstra store sitroner, slik som Ponderosa. Selv om Ponderosa er en hybrid av citron og sitron, produserer den ofte den største frukten. Andre varianter av sitroner vil vokse seg større hvis du klemme ut noe av det som danner frukt. Prøv Meyer sitron, Eureka eller uvanlig spraglete rosa sitron. Hvis du bor hvor frost er sjeldne, og du er villig til å hjelpe din sitrontre produsere større frukt, bør det være lett å oppnå.

Bruksanvisning

En plante sitron i en solrik beliggenhet der jorda ikke forblir soggy etter regn eller vanning. For å bedre drenering, endre jord med organisk kompost før planting treet. Fjern jord for å skape et plantehull to ganger størrelsen på treet rootball og sette det inn i en trillebår. Kombiner den med minst to 1-gallon bøtter fulle av kompost og deretter fylle hullet omtrent halvveis.

2 Sett din sitrontre i plantehullet, løsne røttene hvis de er komprimert. Fyll opp til toppen med den gjenværende jord og kompost blanding. Vann etter planting ved å kjøre en hageslange til et medium drypp i omtrent en time; gir treet ca. 5 liter vann.

3 La jorda tørke mellom hver vanning for å hindre røttene fra råtnende. Vanning en gang hver 10. dag eller så er tilstrekkelig. Hvis været er veldig varmt og tørt for en periode, overvåke jordfuktighet ved å sette fingeren på det 2 inches dyp. Hvis det føles tørr, er det på tide å vann.

4 Gjødsle sitron treet med plante mat beregnet for sitrus. Gi det fire søknader hvert år, som begynner tidlig på våren og gjenta om hver seks uker til midten av sommeren.

5 Kontroll soft-bodied insekter som bladlus ved sprøyting treet med insekt såpe annenhver dag inntil insektene er borte. Styr soppsykdommer som pulveraktig mugg ved sprøyting med organisk svovel eller en annen godkjent soppdreper.

6 Knip av omtrent halvparten av de unge sitroner når de er på størrelse med en marmor å oppmuntre de resterende frukten å vokse seg større.

Hint

  • Citrus gjødsel har normalt en NPK forholdet mellom 8-8-8 og er tilgjengelig på hageforsyningssentre og barnehager.
  • Sitron trær er mer følsomme for frostskader enn andre typer sitrus. Beskytt din med en presenning eller teppe på netter når prognosen er for kalde temperaturer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com