Hvordan bli kvitt flygende maur i Mulch

December 27

Flying maur, funnet i løpet av sommermånedene, er sosiale og lever i grupper. De er ofte tiltrukket av mulch på grunn av sin organiske natur. Flying maur utgjør ingen trussel for mennesker, selv om du kan finne dem irriterende. Fordi barn og dyr kan ha tilgang til den mulch, kan det være lurt å bruke en naturlig plantevernmiddel for å bidra til å drepe den flygende maur. Men hva folk kan tro flyr maur er ofte faktisk termitter, som også liker mulch. Fjerne flygende maur er en helt annen prosess enn å fjerne termitter, så sørg for at du korrekt identifisere insekter som er infesting din mulch.

Bruksanvisning

1 Fyll en trykk kjemisk sprøyte med like deler destillert hvit eddik og varmt vann fra springen. Legg et par dråper oppvaskmiddel, som hjelper eddik stokk til noen maur i området.

2 Løft og senk håndtaket på den kjemiske sprøyten for å skape trykk i beholderen.

3. Spray hele mulched område med oppløsningen inntil teknings er mettet. Ta forsiktighet for ikke å spraye direkte på blomster eller gress, fordi eddik løsningen skader noen vegetasjons det kommer i kontakt med.

4 Gjenta prosessen hver morgen til du ikke lenger se flyvende maur i området.

Hint

  • Spray maurene i den tiden av dagen når de ikke er i deres maurtuer. Dette er vanligvis tidlig om morgenen og sent på kvelden når solen ikke er på sitt heteste. Dette gjør det mulig å sprøyte så mange maur som mulig.
  • Hvis du finner ut at du har termitter og ikke flygende maur, ta kontakt med en profesjonell exterminator. Hvis du har termitter i din mulch, kan du ha dem i ditt hjem. Termitter kan føre til omfattende skader hvis ikke tatt vare på riktig måte.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com