Planer for en hjemmelaget kompost Bin

December 25

Med en økende interesse for grønn hverdag, er mange gartnere bruker kompost binger. Kompost er rotne organisk materiale, som matrester og døde blader, som bryter ned over tid i en næringsrik additiv hagejord. Kompost binger kan kjøpes, men det er mer økonomisk å lage en.

En enkel Bin

Den enkleste måten å lage en kompost bin er å bruke en stor plast søppelbøtta med lokk. Skjær 10 til 12 to-tommers brede hull i sidene av søppelbøtta. Linje innsiden med finmasket skjermen - omtrent samme størrelse som vindu skjermen - festet med en hot-limpistol. Hullene tillate luft å komme til kompost, og skjermen holder kompost i bin og dyr ut. Lokket kan sikres med en stram strikk ledningen.
Kompost behov må være slått jevne mellomrom for å blande avfallsstoffer. For å gjøre dette, slår søppelbøtta på siden og rull den frem og tilbake et par ganger (dette er grunnen til at det er viktig å bruke en lettere vekt, plastkanne i stedet for metall).

kompost

Kompost krever luft, fuktighet, organisk avfall, og varme. Organisk avfall har to kategorier: nitrogenrike og karbon rik. Komposten må være en balanse mellom de to typer. Carbon-rik (eller brun materiale) avfall inkluderer døde blader, torvmose, flis, papir og papp. Nitrogen-rik (eller grønn materiale) avfall omfatter gjødsel, planterester, frisk gress utklipp og hår. Forholdet bør være to deler brunt materiale til en del grønt. Dette forholdet er et grovt anslag og varierer fra det fra tid til annen vil ikke ødelegge kompost.

fordeler

Kompost tar et par måneder å dekomponere. Da kan den brukes i hager, noe som gjør jorden mørk og rik og den vakre hagen. Kompost utgivelser næringsstoffer i jorden sakte, noe som gir langsiktige fordeler. Kompost er også bra for miljøet; det er et miljøvennlig alternativ til dumping organisk avfall i deponier. Kompost er også bra for binding altfor løs jord sammen og redusere avrenning til vassdrag.
Det er en økonomisk fordel, også. Gode ​​hage jord og gjødsel er viktig å hager, men dyrt hvis kjøpt hjemme forbedring butikkene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com